Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 395 kJ / 2 723 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 110,04 g |
| Tuky | 239,04 g |
| Vláknina | 9,57 g |
| Cholesterol | 2,29 g |
| Sodík | 588 mg |
| Sůl | 1,30 g |
| Sacharidy | 30,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do kastrolu dáme bůček, nakrájenou zeleninu na kusy a koření. Pečeme zakryté v troubě na 170°C asi 80 minut.
Krok 2: Měkký bůček necháme vychladnout, nakrájíme na kousky, vložíme do mixéru i s obsahem kastrolu a zbytkem surovin a vyšleháme dohladka.
Krok 3: Rozdělíme do skleniček, zavíčkujeme a dáme do vyššího plechu, zalijeme do poloviny skleniček vodou. Pečeme ve vyhřáté troubě na 150°C cca 35 minut. Poté vyndáme, otočíme dnem vzhůru a necháme vychladnout.
Zveřejněno 1. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomazánka paštika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X855
Moje poznámka
Pomazánka paštika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X855
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 9 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 10 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 12 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 13 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 14 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosky
veveruska73 před 2 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 3 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 5 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 5 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 5 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 5 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 5 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 6 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 6 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 6 hodinami
Tématické fráze:
pomazanka z pastiky
Suroviny:
mrkev,
petržel,
česnek,
cibule,
bok vepřový,
pepř mletý,
kmín drcený,
tymián,
játra kuřecí,
vejce,
smetana ke šlehání,
máslo,
brusinky
Komentáře (1)