Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 395 kJ / 2 723 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,04 g |
Tuky | 239,04 g |
Vláknina | 9,57 g |
Cholesterol | 2,29 g |
Sodík | 588 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 30,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do kastrolu dáme bůček, nakrájenou zeleninu na kusy a koření. Pečeme zakryté v troubě na 170°C asi 80 minut.
Krok 2: Měkký bůček necháme vychladnout, nakrájíme na kousky, vložíme do mixéru i s obsahem kastrolu a zbytkem surovin a vyšleháme dohladka.
Krok 3: Rozdělíme do skleniček, zavíčkujeme a dáme do vyššího plechu, zalijeme do poloviny skleniček vodou. Pečeme ve vyhřáté troubě na 150°C cca 35 minut. Poté vyndáme, otočíme dnem vzhůru a necháme vychladnout.
Zveřejněno 1. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomazánka paštika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X855
Moje poznámka
Pomazánka paštika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X855
Nejnovější recepty
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 7 hodinami
Rychlý Lotus cheesecake s lyofilizovanými jahodami
Přidáno před 7 hodinami
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno 14. 6. 2025 15:01
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno 14. 6. 2025 14:02
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno 14. 6. 2025 12:28
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 18 minutami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 1 hodinou
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 3 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 4 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 4 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 5 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 5 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 5 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 6 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 6 hodinami
Tématické fráze:
pomazanka z pastiky
Suroviny:
mrkev,
petržel,
česnek,
cibule,
bok vepřový,
pepř mletý,
kmín drcený,
tymián,
játra kuřecí,
vejce,
smetana ke šlehání,
máslo,
brusinky
Komentáře (1)