Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 433 kJ / 103 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,23 g |
| Tuky | 10,48 g |
| Vláknina | 0,30 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 199 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 1,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Tofu nakrájame na malé kocky a premiešame s olivovým olejom, pretlakom a chilli omáčkou. Necháme 1 hod postáť.
Krok 2: Na panvicu dáme olej, osolíme ho a rozpálime.
Orestujeme na ňom na kolieska nakrájanú bielu časť póru. Krok 3: Po chvíli pridáme marinované tofu a opäť krátko restujeme.
Podlejeme troškou vody a 10 min spolu podusíme. Krok 4: Podávame s červenou ryžou.
Orestujeme na ňom na kolieska nakrájanú bielu časť póru. Krok 3: Po chvíli pridáme marinované tofu a opäť krátko restujeme.
Podlejeme troškou vody a 10 min spolu podusíme. Krok 4: Podávame s červenou ryžou.
Zveřejněno 2. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní tofu na pórku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7PXy
Moje poznámka
Pikantní tofu na pórku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7PXy
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 11 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 14 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 17 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 6 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 6 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 6 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 6 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 7 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 8 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 8 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 8 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 9 hodinami
Suroviny:
tofu chilli,
pórek,
protlak rajčatový,
olej olivový,
omáčka chilli,
olej,
sůl
Komentáře (1)