Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špenát s medvědím česnekem a mladými kopřivami

Špenát je jednou z tradičních surovin v našem jídelníčku. V jarním období k němu pak můžeme přidat čerstvé kopřivy a medvědí česnek. Se smetanou nám vytvoří skvělou zeleninovou přílohu k masu nebo třeba jen k nokům.

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava)

11. 5. 2020 20:51

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 201 kJ / 765 kcal
Bílkoviny10,51 g
Tuky67,85 g
Vláknina6,30 g
Cholesterol 209 mg
Sodík 112 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy26,67 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

9. 4. 2024 18:56

lenka.janatkova: Moc děkuji:-8:-K

Skvělá jarní příloha :-8

Anna Kocikova Anna Kocikova

21. 4. 2023 14:39

Marie Svarcova: Maruško,děkuji:-KMaru u nás letos kopřivy vůbec nebyly:-O

Marie Svarcova Marie Svarcova

20. 4. 2023 09:15

:-)<3:yes::yes: dělávám většinou na Velikonoce, pokud už je medvěd i kopřivy ale poslední dobou nějak kopřivy vymizely. Tvůj recept i foto se mi líbí :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: špenát z kopřiva medvědího česneku

Suroviny: špenát, česnek mědvědí, kopřivy, vývar zeleninový, smetana ke šlehání, mléko, mouka hladká, česnek granulovaný, olej, máslo, cibule, sůl

TopRecepty.cz

Špenát s medvědím česnekem a mladými kopřivami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2KgN