Postup přípravy
Krok 1: Maso omyjeme, osušíme, mírně dlaněmi naklepeme a pokapeme olejem, poté z obou stran posypeme kořením.
Krok 2: Na rozpáleném grilu maso z každé strany grilujeme cca 5 minut. Na chvíli zabalíme do alobalu na uležení a poté podáváme. Případně můžeme dosolit.
Zveřejněno 24. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Grilované telecí plátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/90j4
Moje poznámka
Grilované telecí plátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/90j4
Nejnovější recepty
Medové kuličky
Přidáno před 1 hodinou
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 2 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 2 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 3 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 6 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechové úly
Panova před 5 minutami
Makové koláčky s povidly - cukroví
Panova před 7 minutami
Čokoládové hvězdičky s kokosovou náplní
Panova před 8 minutami
Žloutkové dortíčky
Panova před 11 minutami
Kakaové s ořechovou náplní
Panova před 12 minutami
Medovo-kokosové cukroví
Panova před 13 minutami
Pudinkové slepované cukroví
Panova před 16 minutami
Kokosová očka s bílou čokoládou
Panova před 17 minutami
Perníkové kuličky s ořechy
Panova před 18 minutami
Horalkovo-nugetové kuličky
Panova před 25 minutami
Suroviny:
roštěnec nízký,
olej olivový,
koření grilovací,
pepř čtyř barev,
kmín mletý,
alobal
Komentáře (1)