Postup přípravy
Krok 1: Maso omyjeme, osušíme, mírně dlaněmi naklepeme a pokapeme olejem, poté z obou stran posypeme kořením.
Krok 2: Na rozpáleném grilu maso z každé strany grilujeme cca 5 minut. Na chvíli zabalíme do alobalu na uležení a poté podáváme. Případně můžeme dosolit.
Zveřejněno 24. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Grilované telecí plátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/90j4
Moje poznámka
Grilované telecí plátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/90j4
Nejnovější recepty
Kuřecí čtvrtky na zelenině z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 5 hodinami
Restovaná vepřová játra, volská oka a zeleninový salát
Přidáno před 6 hodinami
Pikantní čočková polévka se zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Zapečený květák s nivou
Přidáno před 8 hodinami
Nejlepší langoše
Přidáno před 9 hodinami
Grilovaná dýně s vůní ořechů
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Losos na másle
Kajkajak před 43 minutami
Chutné vafle
Kolibinka před 1 hodinou
Rajská omáčka
prichystalr před 2 hodinami
Pečená krkovička
[email protected] před 2 hodinami
Tvarohovo-jablková bábovka
Majavcelicka před 4 hodinami
Pečené maso a speciální cibulová omáčka
BinaSa před 4 hodinami
Svíčková na smetaně
JohnyCipera před 7 hodinami
Piškotový korpus
Mish_Ellie před 7 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
TondaJ před 8 hodinami
Buchta bez vajec
DenaS před 10 hodinami
Suroviny:
roštěnec nízký,
olej olivový,
koření grilovací,
pepř čtyř barev,
kmín mletý,
alobal
Komentáře (1)