 
	
		
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 283 kJ / 2 936 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 455,76 g | 
| Tuky | 114,43 g | 
| Vláknina | 6,60 g | 
| Cholesterol | 1,01 g | 
| Sodík | 2,56 g | 
| Sůl | 6,00 g | 
| Sacharidy | 18,57 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Nejprve nakrájíme slaninu na dlouhé pásky a prošpikujeme hovězí maso.
Maso osolíme a opepříme ze všech stran. Do pekáče dáme 2 lžíce sádla, maso ze všech stran opečeme a vyjmeme. Krok 2: Do výpeku přidáme kousky slaniny na kostičky a cibuli na jemno, orestujeme. Vrátíme maso zpět, přidáme lečo a protlak. Přilijeme vývar a maso vložíme do trouby na 2 hodiny na 180 °C. Kontrolujeme a podle potřeby podléváme vývarem.
Ke konci přidáme papriku na kousky a necháme lehce podusit, aby byla na skus. Krok 3: Do šťávy nakrájíme na slabé nudličky okurky. Dochutíme solí a pepřem, pokud máme rajčata kyselejší, můžeme malinko přisladit. Maso před podáváním nakrájíme na plátky. Podáváme s rýží.
Maso osolíme a opepříme ze všech stran. Do pekáče dáme 2 lžíce sádla, maso ze všech stran opečeme a vyjmeme. Krok 2: Do výpeku přidáme kousky slaniny na kostičky a cibuli na jemno, orestujeme. Vrátíme maso zpět, přidáme lečo a protlak. Přilijeme vývar a maso vložíme do trouby na 2 hodiny na 180 °C. Kontrolujeme a podle potřeby podléváme vývarem.
Ke konci přidáme papriku na kousky a necháme lehce podusit, aby byla na skus. Krok 3: Do šťávy nakrájíme na slabé nudličky okurky. Dochutíme solí a pepřem, pokud máme rajčata kyselejší, můžeme malinko přisladit. Maso před podáváním nakrájíme na plátky. Podáváme s rýží.
Zveřejněno 31. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Cikánská pečeně z hovězího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A377
Moje poznámka
					 
				
Cikánská pečeně z hovězího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A377
Nejnovější recepty
	
			 
	
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 14 hodinami
	
			 
	
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 17 hodinami
	
			 
	
Bramborové knedlíky s uzeným masem, cibulkou a sosíkem
Přidáno před 19 hodinami
	
			 
	
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 19 hodinami
	
			 
	
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 20 hodinami
	
			 
	
Salát se smažákem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 8 hodinami
	
			 
	
	
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 9 hodinami
	
			 
	
	
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 10 hodinami
	
			 
	
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 11 hodinami
	
			 
	
	
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 11 hodinami
	
			 
	
	
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 11 hodinami
	
			 
	
Cuketová buchta
Ricmond před 11 hodinami
	
			 
	
Křehký mřížkový koláč s jablky
Lipoo před 11 hodinami
	
			 
	
	
Francouzská cibulačka
co.coze před 12 hodinami
	
			 
	
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 12 hodinami
						Suroviny:
						
							hovězí zadní, 
						
						
							slanina, 
						
						
							protlak rajčatový, 
						
						
							lečo, 
						
						
							paprika čerstvá červená, 
						
						
							okurky sterilované, 
						
						
							cibule, 
						
						
							vývar hovězí, 
						
						
							sádlo, 
						
						
							pepř
						
					
 
	 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
	 
 
 
 
 
 
Komentáře (1)