Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 427 kJ / 1 536 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,84 g |
Tuky | 101,65 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 306 mg |
Sodík | 1,03 g |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 118,46 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 7. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květák s máslem, osmaženou strouhankou a parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6OwO
Moje poznámka
Květák s máslem, osmaženou strouhankou a parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6OwO
Nejnovější recepty
Vepřová pěna z domácí vepřovky
Přidáno před 9 hodinami
Vepřový chalupářský guláš s vejcem a opečeným párkem
Přidáno před 12 hodinami
Bábovka z karamelového Salka
Přidáno před 12 hodinami
Hořčice z cukety
Přidáno před 12 hodinami
Fettuccine ve smetanové omáčce s krémovými žampiony a kuřecím masem
Přidáno před 12 hodinami
Piškotové řezy s džemem, mascarpone krémem a šlehačkou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 7 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 9 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 9 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 10 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 10 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 11 hodinami
Linecké sušenky
Mummy46 před 12 hodinami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
GabinaMraz před 13 hodinami
Extra rychlé lívance
oplovka před 14 hodinami
Ostružinové poháry
Alena445 před 14 hodinami
Suroviny:
květák,
máslo,
strouhanka,
parmazán,
sůl,
bazalka čerstvá
Komentáře (6)
Šalvějí na pánvi ovoněné máslo dělávám na ravioli po sladku
Myslím ale, že není nad čerstvou bazalku...
to je dobrý nápad, nechat bazalku v másle trochu rozvonět
citronovou šťávu taky někdy dávám, aby zůstal hezky bílý, dnes jsem nedala, protože ho nemám
Možná bych bazalku nechala ještě před politím provonět v rozpuštěném másle.