Suroviny
Porce: 8 - 9 kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 452 kJ / 586 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,66 g |
Tuky | 14,05 g |
Vláknina | 0,15 g |
Cholesterol | 48 mg |
Sodík | 121 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 105,15 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do kastrůlku se silným dnem vlijeme mléko, přidáme cukr, vanilkový cukr, pudinkový prášek a prošleháme malou metličkou. Za stálého míchání přivedeme k varu a krátce povaříme. Pak odstavíme a za občasného promíchání necháme zchladnout. Můžeme to urychlit tím, že použijeme studenou vodní lázeň. Pudink může být k dalšímu použití vlažný.
Krok 2: Pudink přendáme do mísy a nejlépe ručním šlehačem prošleháme s tvarohem, zakysanou smetanou a nakonec přidáme rum.
Krok 3: Připravenou směs plníme do nanukových tvořítek, vložíme do mrazničky a necháme důkladně zmrazit.
Zveřejněno 29. 7. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pudinkovo-tvarohové nanuky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G3qJ
Moje poznámka
Pudinkovo-tvarohové nanuky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G3qJ
Nejnovější recepty
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 5 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 15 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 16 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 17 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 5 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 6 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 6 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 6 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 7 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 7 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 8 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 9 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 11 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 11 hodinami
Suroviny:
mléko,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
pudink vanilkový,
tvaroh polotučný,
smetana zakysaná,
rum
Komentáře (8)