Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 964 kJ / 470 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,67 g |
Tuky | 26,44 g |
Vláknina | 3,69 g |
Cholesterol | 78 mg |
Sodík | 591 mg |
Sůl | 1,57 g |
Sacharidy | 39,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pro nejmenší - Těstoviny s ementálem,špenátem a sl.kukuřicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kZ2K
Moje poznámka
Pro nejmenší - Těstoviny s ementálem,špenátem a sl.kukuřicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kZ2K
Nejnovější recepty
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 17 minutami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 10 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 10 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 10 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 10 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina II
Frana74 před 1 hodinou
Řezy se zakyskou
Koffi před 2 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 2 hodinami
Plovdivské maso
Barunka1 před 3 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 4 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 4 hodinami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 4 hodinami
Africké kuře
Hypnos před 4 hodinami
Šťouchané brambory
Benetka před 4 hodinami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 5 hodinami
Tématické fráze:
recepty pro batolata,
vaření pro batolata,
vaření pro batolata,
kuchařka pro batolata,
vaříme batolatům,
špenát pro batolata,
těstoviny se špenátem pro děti,
vaříme pro batolata,
špenát pro batole,
vaření pro batole,
těstoviny pro batolata,
těstoviny se špenátem,
recepty pro nejmenší,
těstoviny pro děti,
varime batoleti,
testoviny pro batole,
vareni pro nejmensi,
jak uvařit čerstvý špenát,
vařená kukuřice recept,
vařime pro nejmenši
Suroviny:
těstoviny,
máslo,
mouka,
mléko kojenecké,
sýr ementál,
špenát čerstvý,
kukuřice
Komentáře (5)