Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 117 kJ / 984 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,96 g |
Tuky | 17,61 g |
Vláknina | 19,80 g |
Cholesterol | 25 mg |
Sodík | 132 mg |
Sůl | 0,18 g |
Sacharidy | 174,78 g |
Postup přípravy
Krok 1: Banány dáme do mixéru a rozmixujeme do hladka. Dále přidáme jogurt a tekutý med. Znovu rozmixujeme, aby se nám suroviny spojily. Na závěr už jen lžicí vmícháme chia semínka. Dáme alespoň na 3 hodiny vychladit do lednice.
Krok 2: Dále připravujeme podle návodu, který máme uvedený na zmrzlinovači. Já používám ruční zmrzlinovač od Tescomy a jsem velice spokojená. Zmrzlinu jsem podávala s čokoládovou dekorací, kterou jsem si vytvořila z rozpuštěné čokolády.
Zveřejněno 25. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Banánová zmrzlina s chia semínky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DmR5
Moje poznámka
Banánová zmrzlina s chia semínky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DmR5
Nejnovější recepty
Bezinkový sirup
Přidáno před 1 hodinou
Omáčka na špagety s cuketou
Přidáno před 1 hodinou
Dýňová marmeláda s džusem
Přidáno před 13 hodinami
Pečený hruškový čaj
Přidáno před 13 hodinami
Hrušková povidla se skořicí
Přidáno před 14 hodinami
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Naložená sušená rajčata ze sušičky
petvset před 29 minutami
Cizrnový salát se zeleninou a tuňákem
TondaJ před 51 minutami
Černé jeřabiny - aronie - na způsob brusinek
Hanka6677 před 55 minutami
Tříbarevný tvarohový koláč
marunda před 1 hodinou
Vepřové maso s kapustou
LucieBicanova před 2 hodinami
Pestrý zeleninový salát s nivou a lehce pikantní zálivkou
Eva z HK před 3 hodinami
Medové kokosové rohlíčky
Danna před 4 hodinami
Kynutý knedlík
RadkaaK před 4 hodinami
Sušená rajčata v olejové lázni
oldvlk před 5 hodinami
Pečená švestková povidla
Anche před 5 hodinami
Suroviny:
banán,
jogurt,
med,
semínka chia
Komentáře (2)