Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 276 kJ / 2 217 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 232,38 g | 
| Tuky | 143,00 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 568 mg | 
| Sodík | 2,46 g | 
| Sůl | 6,00 g | 
| Sacharidy | 0,13 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Vepřovou pečeni rozkrojíme na plát, naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme nasekaným čerstvým tymiánem, potřeme prolisovaným česnekem a hořčicí. Z 5 vajec uděláme omeletu, do které přidáme i nasekanou pažitku. Omeletu rozkrojíme na dvě poloviny a rozprostřeme na plát, pak poklademe proužky papriky a okurek. Pevně stočíme roládu a svážeme potravinářským provázkem. Posypeme grilovacím kořením a drceným kmínem.
	Krok 2: Vložíme do pekáčku, přidáme 1-2 lžíce  sádla, nasekaný česnek, na větší kusy nakrájenou velkou cibuli a větvičku rozmarýnu. Pečeme přikryté v troubě na 190 st. a před koncem pečení necháme odkryté. Pečeme asi 1,5 hodiny. Pak roládu vyjmeme a zabalíme do pečícího papíru a pak do alobalu. Pekáček s výpekem dáme na plotnu a oškrábeme z okrajů vše připečené, necháme vysmahnout, malinko zaprášíme hladkou moukou a podlijeme vodou, promícháme, provaříme a přecedíme.
Zveřejněno 25. 1. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Barevná vepřová roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kw3x
Moje poznámka
					
				
Barevná vepřová roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kw3x
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 22 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 1 hodinou
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 1 hodinou
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 1 hodinou
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 11 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 13 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 14 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 14 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 15 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 16 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 16 hodinami
						Suroviny:
						
							pečeně vepřová, 
						
						
							pepř, 
						
						
							tymián, 
						
						
							česnek, 
						
						
							hořčice plnotučná, 
						
						
							slanina anglická, 
						
						
							pažitka, 
						
						
							paprika čerstvá červená, 
						
						
							okurky sterilované, 
						
						
							kmín drcený, 
						
						
							rozmarýn
						
					
	
			
Komentáře (3)