Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní Vltavín

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min Doba tepelné úpravy: 10 min

10 min (10 min tepelná úprava)

3. 8. 2009 20:07

Suroviny

Porce: 1 - 2

Nutriční hodnoty

Energie586 kJ / 140 kcal
Bílkoviny3,66 g
Tuky9,83 g
Vláknina3,84 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy8,48 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recert je z letáku vloženého u sýra

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

pipre pipre

3. 8. 2009 20:24

Moc zajímavá úprava a chuťově to podle mne být opravdu dobré. Bodík:yes:

Paprika Paprika

3. 8. 2009 20:09

Kdo to vydrží 4 dny nechané v chladu je borec.Já to vydržel dva dny.Pak už jsem se na to nemohl dívat a prachsprostě jsem to sež... ! Výborné!:yes::-D
Tonda - u Papriky učeň

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recerty nakládaný vltavín pikantní sýr pikantní sýry dvouplísňový sýr plněný vltavín náhodný recert recert nakladanyvltavin top recerty doba zrání hermelínu recerty.cz mail vltavin-montazni.cz loc:cz sýr vltavín plněný top recert sýrový dort vltavín pikantní nakládaný sýr sýr lučina recerty kolac recept na plněný hermelín

Suroviny: sýr sedlčanský vltavín dvouplísňový, lučina, ořechy vlašské, koření oregáno, sůl, pepř, česnek

TopRecepty.cz

Pikantní Vltavín

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7LnQ