Vepřová roláda s bylinkami a česnekem
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 719 kJ / 3 040 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 205,98 g |
Tuky | 231,92 g |
Vláknina | 1,88 g |
Cholesterol | 585 mg |
Sodík | 3,00 g |
Sůl | 7,15 g |
Sacharidy | 20,25 g |
Postup přípravy
Pečeme přikryté asi hodinu a půl a pak rozbalíme a dopečeme. Krok 6: Výpek z masa vlijeme do pánve, vysmahneme, zaprášíme moukou, přilijeme víno, přidáme hořčici, povidla, vývar podle potřeby, provaříme, dochutíme podle potřeby solí a přecedíme. Krok 7: Nakonec vmícháme studené máslo.
Zveřejněno 9. 4. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová roláda s bylinkami a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J0Pv
Moje poznámka
Vepřová roláda s bylinkami a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J0Pv
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 5 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 20 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 23 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 23 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 26 minutami
Buchta Fešák
LuccHansel před 49 minutami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 1 hodinou
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 1 hodinou
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
perseus před 2 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 3 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 4 hodinami
Bramborové knedlíky
essinKa před 4 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Ellen1 před 4 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
sůl,
pepř,
rozmarýn čerstvý,
tymián čerstvý,
petrželka,
česnek,
slanina anglická,
výpek z masa,
víno červené,
mouka hladká,
povidla švestková,
hořčice,
sůl,
vývar masový,
máslo
Komentáře (1)