Vepřová roláda s bylinkami a česnekem
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 719 kJ / 3 040 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 205,98 g |
| Tuky | 231,92 g |
| Vláknina | 1,88 g |
| Cholesterol | 585 mg |
| Sodík | 3,00 g |
| Sůl | 7,15 g |
| Sacharidy | 20,25 g |
Postup přípravy
Pečeme přikryté asi hodinu a půl a pak rozbalíme a dopečeme. Krok 6: Výpek z masa vlijeme do pánve, vysmahneme, zaprášíme moukou, přilijeme víno, přidáme hořčici, povidla, vývar podle potřeby, provaříme, dochutíme podle potřeby solí a přecedíme. Krok 7: Nakonec vmícháme studené máslo.
Zveřejněno 9. 4. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová roláda s bylinkami a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J0Pv
Moje poznámka
Vepřová roláda s bylinkami a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J0Pv
Nejnovější recepty
Strouhané řezy
Přidáno před 1 hodinou
Bramborový koláč "Co dům dá"
Přidáno před 2 hodinami
Pudinková buchta se skořicí
Přidáno před 4 hodinami
Vepřová krkovička s játry
Přidáno před 13 hodinami
Hermelín pečený v troubě
Přidáno před 18 hodinami
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květákové karbanátky s anglickou slaninou a sýrem
Ivcatkoo před 13 minutami
Bulgur s kapustičkami a kořenovou zeleninou
Glapet před 47 minutami
Kuře na zelí
[email protected] před 1 hodinou
Kvasové krekry se sezamem
janatka před 1 hodinou
Zdravé cottage lívance
janatka před 1 hodinou
Žitný chléb
janatka před 1 hodinou
Kuřecí játra v skoro bramborákovém těstíčku
[email protected] před 1 hodinou
Pomazánka z pohanky
janatka před 2 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Vasek93 před 2 hodinami
Šunkofleky II
Valis před 2 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
sůl,
pepř,
rozmarýn čerstvý,
tymián čerstvý,
petrželka,
česnek,
slanina anglická,
výpek z masa,
víno červené,
mouka hladká,
povidla švestková,
hořčice,
sůl,
vývar masový,
máslo
Komentáře (1)