Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 497 kJ / 2 031 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,89 g |
Tuky | 154,91 g |
Vláknina | 5,10 g |
Cholesterol | 526 mg |
Sodík | 1,12 g |
Sůl | 2,42 g |
Sacharidy | 75,74 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněný vepřový bůček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BL1Q
Moje poznámka
Plněný vepřový bůček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BL1Q
Nejnovější recepty
Pórkový krém
Přidáno před 2 hodinami
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno před 6 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 7 hodinami
Omeleta ze zbylých knedlíků
Přidáno před 8 hodinami
Krkonošské fazole
Přidáno před 9 hodinami
Pikantní topinky s hlívou
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Granko - tvarohové řezy
veru.h. před 9 minutami
Květáková polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Jablečno - makový dezert
Moanka před 2 hodinami
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Moanka před 2 hodinami
Sýrové pletýnky s párkem
Fitulka před 3 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
Ctveranda před 4 hodinami
Ořechový dort s pudinkovým krémem
lucy.lashing před 5 hodinami
Pomerančová bábovka (hrníčková)
Rabik před 6 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
Almato před 7 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Veraap před 20 hodinami
Tématické fráze:
nadívaný bůček kluci v akci,
bučková roláda kluci v akci,
nejlepší recept na vepřový bůček,
vepřový bůček akce,
nejlepši recepty na vepřovy buček,
kluci v akci bučkova roláda,
veprovy bucek,
roláda z bůčku kluci v akci,
pikantní bůček kluci v akci,
vepřový buček vitoša,
buckova kapsa,
vepřový bůček recepty,
plneny bocik,
nadívaný bůček,kluci v akci,
plnenej buček,
kluci v akci bucek,
búček,
nadivany bucek,
vepřový bůček s nádivkou,
veprovy bucek v akci
Suroviny:
bůček,
kmín celý,
sůl,
máslo,
rohlík,
strouhanka,
vejce,
mléko,
sůl,
nať petrželová
Komentáře (4)