Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Alsaské zelí s kuřetem

Hodnocení receptu je 5,0 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

12. 6. 2021 16:35

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 829 kJ / 1 154 kcal
Bílkoviny23,68 g
Tuky101,17 g
Vláknina17,60 g
Cholesterol 110 mg
Sodík 6,26 g
Sůl15,60 g
Sacharidy29,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Alsaské zelí (choucroute - šukrut) je francouzské národní jídlo, má mnoho variant. S kuřecím masem jsem se s ním nikdy nesetkala, ale kdo nemá rád z nějakého důvodu vepřové, které je tradiční, je to dobrá alternativa.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

12. 6. 2021 18:09

Jana Pá: Jani, pod masem:-D, máš ale pravdu, že tam moc vidět není:-8

maris maris

12. 6. 2021 18:08

Eja57: :-D díky:-)

Jana Pá

12. 6. 2021 18:03

a zelí, je kde :-?, <3

Eja57 Eja57

12. 6. 2021 17:24

:omg: jejda to je žranice:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: zelí kysané, stehno kuřecí, kotleta vepřová uzená, párky, slanina anglická, cibule, jablko zelené, jalovec, bobkový list, sůl, pepř mletý, sádlo kachní

TopRecepty.cz

Alsaské zelí s kuřetem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yqXV