Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 780 kJ / 1 143 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,10 g |
| Tuky | 114,99 g |
| Vláknina | 0,20 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,88 g |
| Sůl | 4,70 g |
| Sacharidy | 22,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 6. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Variace na houbové ragú
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VwN5
Moje poznámka
Variace na houbové ragú
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VwN5
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno před 4 hodinami
Pečený hermelín s jablíčky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 5 hodinami
Andílek pro štěstí
Přidáno před 5 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z loveckého salámu
Přidáno před 5 hodinami
Mandlovo-čokoládová kolečka
Přidáno před 5 hodinami
Linecká barevná kolečka
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Boloňské špagety
jtrecepty před 2 hodinami
Lasagne s boloňskou omáčkou
Kristofer před 3 hodinami
Domácí kmínový chleba
boomgo před 4 hodinami
Křenová omáčka s uzeným
Sahula před 6 hodinami
Pomazánka ze zbylých bílků
Pecka před 7 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Lucinka85 před 7 hodinami
Kuličky z medového těsta
jeklovav před 8 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Miky30 před 9 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Majkas před 10 hodinami
Suroviny:
hlíva ústřičná,
jidášovo ucho,
olej rostlinný,
kmín celý,
pasta papriková,
kečup sladký,
slanina anglická,
olej slunečnicový,
škrob,
voda
Komentáře (1)