Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramboračka se sušenými houbami

Klasická česká bramboračka je jídlo, kterým se nedá přejíst. Nejlepší je ze sušených hub, ale v sezoně ji klidně uvařte z hub čerstvých, které jste právě přinesli z lesa. Nemusí to být jen hříbky, použijte co nejpestřejší směsku.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 45 min Doba tepelné úpravy: 30 min

75 min (45 min příprava + 30 min tepelná úprava)

11. 8. 2021 14:22

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Nutriční hodnoty

Energie1 812 kJ / 433 kcal
Bílkoviny10,22 g
Tuky13,66 g
Vláknina19,84 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,40 g
Sůl8,40 g
Sacharidy59,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: houby sušené, brambory, mrkev, cibule, česnek, kmín drcený, libeček sušený, olej, podravka, majoránka, mouka čočková, sušená zelenina, pažitka, voda

TopRecepty.cz

Bramboračka se sušenými houbami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BDvn