Zeleninová polévka s houskovo-sýrovými knedlíčky
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 594 kJ / 1 576 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,18 g |
Tuky | 86,22 g |
Vláknina | 14,25 g |
Cholesterol | 610 mg |
Sodík | 1,91 g |
Sůl | 4,53 g |
Sacharidy | 132,91 g |
Postup přípravy
Rohlíky nakrájíme na malé kostičky, zalijeme mlékem s rozšlehanými žloutky a olejem a promícháme. Necháme chvilku nasáknout rohlíky.
Pak přidáme nastrouhaný sýr, nasekanou petrželku a sníh z bílků. Krok 3: Pokud je třeba, přidáme trochu hrubé mouky a uděláme knedlíčky velké asi jako pingpongový míček. Krok 4: Knedlíčky vložíme do vroucí osolené vody a vaříme cca 5 minut.
Do polévky vkládáme až na talíři.
Masový vývar. Jak jej správně připravit
Zveřejněno 9. 6. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninová polévka s houskovo-sýrovými knedlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OYlyE
Moje poznámka
Zeleninová polévka s houskovo-sýrovými knedlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OYlyE
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 54 minutami
Pomerančový pohár
Přidáno před 1 hodinou
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 4 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 4 hodinami
Plněné papriky s chilli
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 1 hodinou
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 2 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 3 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 3 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 4 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 4 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 4 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 4 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 4 hodinami
Suroviny:
máslo,
cibule,
mrkev,
květák,
sůl,
pepř,
vývar masový,
libeček čerstvý,
podravka,
rohlík,
vejce,
mléko,
olej,
sůl,
pepř,
sýr gouda,
petrželka,
Komentáře (5)