Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 467 kJ / 2 024 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,00 g |
Tuky | 2,60 g |
Vláknina | 0,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 5,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Propolisová tinktůra-všelék
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yrAP
Moje poznámka
Propolisová tinktůra-všelék
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yrAP
Nejnovější recepty
Zapečené houby se zeleninou
Přidáno před 1 hodinou
Kuličky ze salsiccie se špenátovou rýží
Přidáno před 3 hodinami
Lehká cuketová polévka
Přidáno před 3 hodinami
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno před 15 hodinami
Zavařené houby v láku
Přidáno před 16 hodinami
Lišky na špeku, pečená dýně s květákem a volská oka (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové placičky
Karel kuchtik před 35 minutami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
janika491968 před 1 hodinou
Dvacetiminutový švestkový koláč
olivka před 2 hodinami
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
gatear před 13 hodinami
Langoše z jogurtu
EvaCh před 13 hodinami
Afrika řezy
dadmilka před 14 hodinami
Cuketová pochoutka
marunda před 15 hodinami
Vdolečky
gabrielamachova23 před 15 hodinami
Salát ze salátových okurek
alan.h před 15 hodinami
Lečo se smaženými vejci
stosmi před 17 hodinami
Tématické fráze:
cesnekova tinktura,
propolys,
česneková tinktura recept,
příprava propolisu,
jitrocelový sirup recept,
česneková tinktura výroba,
domácí česneková tinktura,
cibulova tinktura,
česneková tinktura navod,
výroba česnekové tinktury,
propolis priprava,
propolis v lihu,
jak se dělá propolis,
domácí tinktury,
jitrocelová tinktura,
domácí výroba tinktury,
domácí tinktura,
jak se dela tinktura,
jak užívat propolisovou tinkturu,
domácí propolis
Komentáře (21)
Název všelék je dost zavádějící
Když jsme byli v osmdesátých letech v Rusku,tak nám tam nalili aby nám lépe chutnalo,vodku,ve které byly vylouhované čerstvé feferonky.To byla síla.
julius.hrabos@centrum.sk
Maris,klidně bych to nechala na září,ale to bohužel nebudu mít propolys ani slivovici.Proto jsem to raději udělala hned.Slivovice by byla určitě vypitá.
Nemyslím, že by tento prostředek patřil sem do receptů. Nechci vyvolávat paniku, ale pak bych zde mohla dát kapky do očí jak je dělám ze světlíku a kozlíku lékařského a to neudělám!!!