Postup přípravy
cezené švestky, necháme projít varem a vypneme.
Zveřejněno 4. 1. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jemné noky se švestkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkkrJ
Moje poznámka
Jemné noky se švestkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkkrJ
Nejnovější recepty
Mandarinková roláda z bílků
Přidáno před 1 hodinou
Tyčinky se sýrem a kmínem
Přidáno před 2 hodinami
Smažený candát na másle podle Marka Raditsche
Přidáno před 3 hodinami
Zeleninová směs na vepřovém plátku
Přidáno před 4 hodinami
Linecké růžičky
Přidáno před 5 hodinami
Pošírovaný siven podle Marka Raditsche
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koule v rajdě - dietní a skvělé
Jan Nemec před 2 hodinami
Tvarohovo-jablková bábovka
Vladka321 před 3 hodinami
Linecké cukroví
jarmila58 před 3 hodinami
Křupavé a chutné houstičky podle babičky
MarinetteQueen3 před 3 hodinami
Kedlubnová polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Pracny
xx_nattali_xx před 4 hodinami
Vanilkové rohlíčky
xx_nattali_xx před 4 hodinami
Perníčky
xx_nattali_xx před 4 hodinami
Koprová omáčka
RomanaMonika před 5 hodinami
Banánové brownies
Vladula92 před 5 hodinami
Suroviny:
cibule červená,
mrkev,
petržel,
celer,
kompot švestkový,
švestky sušené,
povidla švestková,
bujón hovězí,
bujón zeleninový,
slanina anglická,
omáčka sojová,
mandle,
skořice,
koření do perníku,
ghee,
olej olivový,
pepř,
tymián,
vejce,
mascarpone,
sůl,
tuk hera,
mouka hrubá
Komentáře (1)