Postup přípravy
cezené švestky, necháme projít varem a vypneme.
Zveřejněno 4. 1. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jemné noky se švestkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkkrJ
Moje poznámka
Jemné noky se švestkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkkrJ
Nejnovější recepty
Vepřové nudličky s cibulí v alobalovém balíčku v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 9 hodinami
Grilované mleté placičky s karamelizovanou cibulkou a rebarborou
Přidáno před 16 hodinami
Zapečený sýr s jahodovo-rybízovým chutney
Přidáno před 16 hodinami
Tartaletky s jahodovým tvarohem
Přidáno před 16 hodinami
Jahodový dortík s marcipánovou ohrádkou
Přidáno před 17 hodinami
Zbytkový pohár
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Indické placky naan z pánve (bez droždí)
stepankov.s před 7 hodinami
Sirup z lipového květu
Jana2017 před 9 hodinami
Pečený vepřový bůček na cibuli
Tomasfaix před 9 hodinami
Pečené vepřové koleno
Eviip před 10 hodinami
Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové)
Sahula před 10 hodinami
Vepřová tyrolská játra
Sahula před 11 hodinami
Buchta "Orgasmus"
Lokomotiva před 12 hodinami
Kefírka - bleskovka s ovocem
Alamatej před 12 hodinami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
iveta.kroul před 16 hodinami
Suroviny:
cibule červená,
mrkev,
petržel,
celer,
kompot švestkový,
švestky sušené,
povidla švestková,
bujón hovězí,
bujón zeleninový,
slanina anglická,
omáčka sojová,
mandle,
skořice,
koření do perníku,
ghee,
olej olivový,
pepř,
tymián,
vejce,
mascarpone,
sůl,
tuk hera,
mouka hrubá
Komentáře (1)