Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 550 kJ / 1 805 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,88 g |
Tuky | 136,39 g |
Vláknina | 18,60 g |
Cholesterol | 712 mg |
Sodík | 3,82 g |
Sůl | 9,76 g |
Sacharidy | 48,27 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečený Hermelín s květákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7LBw
Moje poznámka
Zapečený Hermelín s květákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7LBw
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 4 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 20 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 23 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kečup
Mistrova před 2 minutami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 1 hodinou
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 1 hodinou
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 3 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 3 hodinami
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 3 hodinami
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 4 hodinami
Krkovička po farářsku
Tamarilka před 5 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
alus.s před 6 hodinami
Cikánské řízky
hd.monthy před 6 hodinami
Tématické fráze:
zapečený hermelín,
zapečený květák s hermelínem,
květák s hermelínem,
recepty z hermelínu,
hermelín zapečený,
zapékaný hermelín,
zapečené brambory s květákem,
zapečený květák s s hermelínem,
zapečený hermelín se šunkou,
recept na zapečený hermelín,
kvetak zapeceny s hermelinem,
zapečený hermelín recept,
recepty s kvetakem,
zapečený hermelín,
recepty hermelin,
hermelín recepty,
recepty s hermelinem,
květák recepty,
zapecený s květákem,
recept na zapečený květák
Suroviny:
květák,
sýr hermelín,
salám měkký,
máslo,
cibule,
pažitka,
paprika čerstvá červená,
smetana,
sůl,
pepř,
vejce
Komentáře (3)