Postup přípravy
Krok 1: Všetky suroviny na marinádu dobre premiešame, filety v nej obalíme a necháme v chladničke odležať aspoň 2 hodiny.
Krok 2: Potom filety na panvici na oleji z oboch strán opečieme.
Krok 3: Mrkvu a zeler zvlášť nahrubo nastrúhame.
Krok 4: Na taniere rozložíme listy šalátu a ozdobne strúhanú mrkvu, zeler a kolieska redkvičky.
Postriekame olejom a jemne osolíme. Krok 5: Na prichystanú zeleninu uložíme rybacie filety a hneď podávame.
Postriekame olejom a jemne osolíme. Krok 5: Na prichystanú zeleninu uložíme rybacie filety a hneď podávame.
Zveřejněno 20. 3. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí filety s pikantní marinádou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkRp6
Moje poznámka
Rybí filety s pikantní marinádou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkRp6
Nejnovější recepty
Roláda Hurikán
Přidáno před 40 minutami
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 18 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 18 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 20 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 21 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice od Andy
Nikki1 před 25 minutami
Andělsky nadýchaný perník
lunav1 před 45 minutami
Koláč s banánem a vůní kokosu
ivdu22 před 49 minutami
Polévka z dýně hokaido
Monika146 před 2 hodinami
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Jitkazmecka před 7 hodinami
Vepřové karé na špeku dušené v papiňáku
misula29 před 8 hodinami
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 12 hodinami
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 13 hodinami
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 14 hodinami
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 14 hodinami
Suroviny:
filet z ryb,
olej,
olej olivový,
med,
chilli paprika čerstvá,
šťáva citronová,
nať petrželová,
pepř bílý,
sůl,
salát hlávkový,
mrkev,
celer,
ředkvičky,
koření provensálské
Komentáře (3)
Ale...ono to nie je zlý nápad s tou marmeládou, vyskúšam a dám vedieť.
Ale i s marinádou bude rybička moc fajn. Mám v mrazáku ještě kapra, tak si ho udělám.