Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní krkovička po maďarsku

Máte chuť na něco pikantního na maďarský způsob? Opečenou krkovičku se špekem, paprikou, pórkem a klobáskou podusíte. Tento recept je jednoduchý a vynikající pokrm si nejlépe vychutnáte s rýží.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 40 min

75 min (35 min příprava + 40 min tepelná úprava)

22. 4. 2023 20:02

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

23. 2. 2024 18:54

Moanka: :-K:-K:-K. Tak doufám, že bude chutnat.

Moanka Moanka

23. 2. 2024 18:53

Moc pěkné jídlo. Mám tu dva plátky krkovičky, tak už asi vím, co s nimi. :-8 ;-)

RubyRom RubyRom

26. 4. 2023 21:26

Anna Kocikova: Děkuji:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

26. 4. 2023 19:50

Pochutnala bych si:-Q:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

23. 4. 2023 07:27

:-)<3:yes::yes: pěkně jsi navařila, také to máme rádi :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: krkovice vepřová, sůl, pepř, sádlo, cibule, špek, mouka hladká, koření paprika maďarská, paprika čerstvá červená, klobása maďarská, vývar masový, pórek, česnek

TopRecepty.cz

Pikantní krkovička po maďarsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J6yx9