Pikantní krkovička po maďarsku
Máte chuť na něco pikantního na maďarský způsob? Opečenou krkovičku se špekem, paprikou, pórkem a klobáskou podusíte. Tento recept je jednoduchý a vynikající pokrm si nejlépe vychutnáte s rýží.
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 4. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní krkovička po maďarsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6yx9
Moje poznámka
Pikantní krkovička po maďarsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6yx9
Nejnovější recepty
Čalamáda
Přidáno před 56 minutami
Švestkový crumble s ořechy
Přidáno před 1 hodinou
Muffiny se švestkami a mákem
Přidáno před 18 hodinami
Kančí nudličky
Přidáno před 18 hodinami
Nakládaný křen
Přidáno před 23 hodinami
Jednoduchá pomazánka z uzeného masa
Přidáno 12. 9. 2025 14:11:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajčatový protlak
douver před 30 minutami
Karamelové zelí
Jaroslav.gois@gmail.com před 1 hodinou
Štrúdl z pomazánkového másla
Picik před 1 hodinou
Cuketové Míša řezy
Beruna před 2 hodinami
Rychlý jablečný štrúdl - listové těsto
Ilack před 2 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 2 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Bertas před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
Cecilka21 před 4 hodinami
Nejlepší špenát
Ellen1 před 4 hodinami
Koprová omáčka
albatevi před 4 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
sůl,
pepř,
sádlo,
cibule,
špek,
mouka hladká,
koření paprika maďarská,
paprika čerstvá červená,
klobása maďarská,
vývar masový,
pórek,
česnek
Komentáře (14)
Každopádně jsem moc spokojena, omáčka je fakt mňamózní!
Na oběd přijde kamarád, tak se už teď moc těším…
Děkuji a měj se krásně…