Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 260 kJ / 1 496 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,23 g |
| Tuky | 115,25 g |
| Vláknina | 1,42 g |
| Cholesterol | 135 mg |
| Sodík | 3,17 g |
| Sůl | 7,70 g |
| Sacharidy | 50,06 g |
Postup přípravy
Pak ho vyndáme na talíř s papírovou utěrkou a necháme odsát přebytečný tuk. Krok 3: Mezitím v rozehřáté pánvi nebo rendlíku na nižší teplotě ohřejeme olej, přidáme česnek, zázvor a za stálého míchání restujeme cca minutu. Přidáme sójovou omáčku, vodu a necháme svařit. Krok 4: Vmícháme cukr dle chuti, přivedeme k varu, povaříme cca 3 minuty . Krok 5: Vmícháme připravené maso a za stálého míchání vaříme do požadované hustoty a konzistence sirupu 3-5 minut. Krok 6: Podáváme nejlépe s rýží, posypané nasekanou zelenou natí cibulky.
Zveřejněno 7. 5. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mongolské hovězí nudličky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6Lyo
Moje poznámka
Mongolské hovězí nudličky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6Lyo
Nejnovější recepty
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 1 hodinou
Jemné marokánky
Přidáno před 3 hodinami
Mandlové laskonky
Přidáno před 4 hodinami
Tuňákový tatarák s avokádovým pyré podle Marka Raditsche
Přidáno před 9 hodinami
Slepované linecké cukroví podle cukráře Skály
Přidáno před 10 hodinami
Jablečné koláčky z listového těsta
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Klar98 před 14 minutami
Perníčky, které jsou hned měkké
eskalina před 15 minutami
Jablkový koláč litý na plech
Marisai před 32 minutami
Šunkofleky se sýrem
Ivyjg před 57 minutami
Bezpracný perník
Fitulka před 1 hodinou
Báječná jatýrka na slanině
Fitulka před 1 hodinou
Vydatná fazolková polévka
Fitulka před 2 hodinami
Bůčkový nářez
Stanas před 2 hodinami
Rychlé ořechové řezy s kávovou šlehačkou
Denade před 3 hodinami
Kuřecí supreme se žampionovou omáčkou podle Mirka Kaliny
frimlik před 4 hodinami
Suroviny:
steak hovězí,
škrob kukuřičný,
olej rostlinný,
olej rostlinný,
česnek,
zázvor,
cukr hnědý,
omáčka sojová tmavá,
voda,
sůl,
pepř mletý,
cibulka jarní
Komentáře (8)