Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 747 kJ / 418 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,73 g |
Tuky | 3,09 g |
Vláknina | 36,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 70 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 75,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lahůdkový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l5yJ
Moje poznámka
Lahůdkový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l5yJ
Nejnovější recepty
Čokoládové s kytičkou
Přidáno před 4 hodinami
Brambory na smetaně 2
Přidáno před 6 hodinami
Pečená štika s dýní
Přidáno před 10 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Přidáno před 11 hodinami
Halloweenští duchové s ořechovou náplní
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý ořechový závin
Sladkostiodbarborky před 2 hodinami
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
Komtesina před 3 hodinami
Tvarohový koláč se švestkami
Valis před 3 hodinami
Nejlepší špenát
Zaneta23 před 6 hodinami
České buchty
Zaneta23 před 7 hodinami
Gulášovka z mletého masa
trdlo před 8 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
Merylas před 8 hodinami
Sýrovo-brokolicové placky
Eva z HK před 11 hodinami
Ostružinový kynutý věnec
Cejenka před 12 hodinami
Zapečené špagety se sýrem
Lennulinka před 12 hodinami
Tématické fráze:
lahudkovy gulas,
guláš s tatarkou,
guláš flamendr,
hovězí přední guláš,
guláš hovězí přední,
hovězí přední krk recept,
hospodský guláš,
hovězí guláš flamendr,
hospodský hovězí guláš,
guláš z hovězího předního masa,
guláš se špagetami,
flamendr gulas,
hovězí přední krk recepty,
hovězí guláš z předního,
hovězí gulá- lahůdkový,
porce masa na guláš,
lahudkovy guláš recept,
vlada hruska gulase,
hovezi predni krk gulas,
pokažený guláš
Suroviny:
cibule,
sádlo,
feferonka,
protlak rajčatový,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
majoránka,
pepř,
sůl,
pórek
Komentáře (23)