Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žampionový guláš s uzeninou a libečkem

Guláše mají u nás opravdu dlouhou historii a mnoho různých obměn svých chutí a příprav. V tomto receptu najdete návod na přípravu skvělého žampionového guláše s klobásou, které dokonale doplňuje výrazná chuť libečku.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 25 min

30 min (5 min příprava + 25 min tepelná úprava)

7. 8. 2023 15:02

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 163 kJ / 756 kcal
Bílkoviny63,21 g
Tuky23,23 g
Vláknina36,15 g
Cholesterol 210 mg
Sodík 5,30 g
Sůl12,30 g
Sacharidy60,38 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Libeček můžete nahradit řapíkatým celerem, který je v kombinaci se žampiony a klobáskou také velice dobrý.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

17. 2. 2024 20:44

Luvlan: Děkuji za dotaz a omlouvám se za opožděnou reakci,byla jsem dlouhou dobu mimo internet:-(
Hned jdu do postupu dopsat,že žampiony příjdou do hrnce po orestování cibule a česneku.Ještě jednou děkuji:yes:

Luvlan

2. 2. 2024 12:38

A ty žampiony tam dám kdy?

Anna Kocikova Anna Kocikova

8. 8. 2023 20:18

Marie Svarcova: Bayta:Děkuji:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

8. 8. 2023 07:08

:-)<3:yes::yes:nádhera :-K

Bayta (moderátorka)

7. 8. 2023 20:57

To vypadá moc dobře :-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: žampióny, klobása, cibule, česnek, sádlo, paprika sušená sladká, kmín drcený, omáčka sojová, libeček, pepř mletý, sůl, voda

TopRecepty.cz

Žampionový guláš s uzeninou a libečkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wp0y1