Králičí stehna s dijonskou hořčicí
Králík má výborné jemné maso. Prošpikováním sice stoupne jeho energetická hodnota, ale zato získá pokrm chuť a bude mít zachovanou šťavnatost. Jemná smetanová omáčka s dijonskou hořčicí a vhodná příloha dotvoří skvělé jídlo.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 626 kJ / 2 779 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,73 g |
Tuky | 254,80 g |
Vláknina | 9,33 g |
Cholesterol | 496 mg |
Sodík | 3,24 g |
Sůl | 8,10 g |
Sacharidy | 66,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 3. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králičí stehna s dijonskou hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkQB6
Moje poznámka
Králičí stehna s dijonskou hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkQB6
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 7 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 14 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 15 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 18 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 19 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 5 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 5 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 5 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 5 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 5 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 5 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 5 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 6 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 6 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 7 hodinami
Suroviny:
stehno králičí,
slanina anglická,
olej,
máslo,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
česnek,
víno bílé suché,
sůl,
pepř mletý,
rozmarýn čerstvý,
vývar masový,
máslo,
mouka hladká,
hořčice dijonská,
smetana ke šlehání
Komentáře (5)