Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rajčatový protlak

Pokud pěstujete rajčata a zvažujete, jak zužitkovat bohatou úrodu, jistě oceníte recept na domácí protlak. Jakmile ho jednou vyzkoušíte z vlastních rajčátek, která jsou plná chuti a vůně, o kupovaný ztratíte zájem.

Hodnocení receptu je 4,8 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 140 min

150 min (10 min příprava + 140 min tepelná úprava)

8. 9. 2009 19:59

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie586 kJ / 140 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 12,00 g
Sůl30,00 g
Sacharidy35,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

21. 8. 2014 17:15

lidka:Nikde nie je chyba, je to pretlak a ten sa nepoužíva na priamy konzum, je to poklotovar. Pretlak použiješ na paradajkovú polievku, omáčku, pod maso a pod. A tamn musíš počítať s jeho slanosťou a menej alebo vobec nesoliť, podľa toho, ako ste zvyknutí.;-)

spagetka spagetka

21. 8. 2014 17:00

lidka: chyba je v tom, že je vždy nutno ochutnávat, každý rád jinak slané a proto je nutné brát množství jen jako orientační;-);-);-)

lidka

21. 8. 2014 16:48

udelala jsem protlak a zjistila, ze je hodne slany,,,,tak priste si dam vetsi pozor, nevim, kde je chyba.....ale stejne diky za recept!!

Slávka

19. 8. 2014 09:57

děkuji, skutečně jsem nevěděla co s rajčaty,jednoduché, rychlé,chutné,tak to se mě líbí, skutečně dobrá rada

bucecek bucecek

9. 9. 2013 20:03

:yes::yes::-p

tejaja tejaja

9. 9. 2013 19:45

Yvetta::-);-)

Yvetta

9. 9. 2013 08:41

Už je to uděláno,už je to hotovo.Ochutnala jsem z hrnce a super.Děkuji:yes:

mirkadedinova

30. 8. 2012 18:29

dekuji ji za recept uz jsem nevedela co znich mam delat letos se nam nako rajcata premnozili je vyborny:-D:yes:

tejaja tejaja

25. 8. 2012 20:26

senky: ďakujem za fotečky :yes:;-):-D

senky senky

25. 8. 2012 19:25

Mám hotovo;-):yes::yes: velmi jednoduché, leč velmi efektivní:-D:-D

monikaK

25. 8. 2012 17:00

jdu na to !díky za recept;-):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 8. 2012 09:25

tejaja: určitě a jak dozrají další, ještě udělám:-)

tejaja tejaja

19. 8. 2012 07:22

Jana Remkova::-8 ďakujem za uznanie aj fotky, je určite lepšie urobiť si to doma, ak má človek paradajky. ;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 8. 2012 21:12

Terezko, přidávám foto a velký dík!!:-). Máme tolik rajčat, že je nestačíme jíst a tak jsem si řekla, že rajský protlak bez éček pro moje vnučky je to pravé ořechové! Všechny mají rádi rajskou polévku i omáčku;-) A až dosbíráme a dozrají ty na okně, jdu na to znova!:-))

mamka

13. 8. 2012 20:39

dělám to stejně,ale rozmixované přecedím a na 1kg rajčat dávám 1 rovnou pol lžíci soli a 2 lž, cukru .www.toprecepty.cz

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: rajčatový protlak rajský protlak domácí výroba rajčatový protlak recept recept rajcatovy protlak domácí rajčatový protlak domácí rajčatový protlak recept rajsky protlak domácí rajský protlak recept domácí rajský protlak recept na domaci rajčatový protlak rajský protlak protlak z rajčat recept na rajčatový protlak rajcatovy protlak domaci výroba rajčatového protlaku domácí protlak vyroba rajského protlaku rajčatový protlak vyroba recept na domaci rajský protlak recept na rajský protlak

Suroviny: rajče, cukr, sůl

TopRecepty.cz

Rajčatový protlak

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KZ4G