Bramboráčky s prejtem
Bramboráky s prejtem a kysaným zelím jsou lahodnou obměnou klasiky české kuchyně. Křupavé placky z bramborového těsta doplněné výraznou chutí prejtu a zelí tvoří syté a voňavé jídlo, které si zamilujete.
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramboráčky s prejtem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY9ym
Moje poznámka
Bramboráčky s prejtem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY9ym
Nejnovější recepty
Ostrá masová směs s rýží
Přidáno před 2 hodinami
Palačinky s dušenými jablky
Přidáno před 3 hodinami
Brokolicové karbanátky
Přidáno před 7 hodinami
Bramborová kaše s mrkví
Přidáno před 8 hodinami
Knedlíčky gyoza
Přidáno před 8 hodinami
Krůtí prsa s kokosovým mlékem a špenátem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlé, lehké a levné palačinky
Merylas před 33 minutami
Pomazánka z nivy
Kajkajak před 1 hodinou
Kuřecí řízek
Lida.Rose před 2 hodinami
Luxusní francouzský toustový chléb
boomgo před 3 hodinami
České kynuté buchty
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 5 hodinami
Dýně hokaido v křupavých placičkách
Alamatej před 6 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
kaminky před 7 hodinami
Zapečené brambory s mletým masem - jednoduché a chutné
Alicek před 7 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
brtna před 7 hodinami
Cookies s čokoládou
SofieA před 8 hodinami
Suroviny:
brambory,
vejce,
mléko,
mouka hladká,
sůl,
pepř mletý,
majoránka sušená,
česnek,
sádlo,
prejt,
prejt,
zelí kysané,
zelí sterilované červené,
paprika čerstvá červená,
paprika kozí roh,
okurky sterilované,
petrželka
Komentáře (1)