Bramboráčky s prejtem
Bramboráky s prejtem a kysaným zelím jsou lahodnou obměnou klasiky české kuchyně. Křupavé placky z bramborového těsta doplněné výraznou chutí prejtu a zelí tvoří syté a voňavé jídlo, které si zamilujete.
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramboráčky s prejtem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY9ym
Moje poznámka
Bramboráčky s prejtem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY9ym
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 4 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 4 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 5 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 8 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 8 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 2 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 4 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 4 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 4 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 5 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 6 hodinami
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 6 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Lucie Hertlova před 6 hodinami
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Mika1307 před 6 hodinami
Vláčná mramorová bábovka
Amater.fillip před 6 hodinami
Suroviny:
brambory,
vejce,
mléko,
mouka hladká,
sůl,
pepř mletý,
majoránka sušená,
česnek,
sádlo,
prejt,
prejt,
zelí kysané,
zelí sterilované červené,
paprika čerstvá červená,
paprika kozí roh,
okurky sterilované,
petrželka
Komentáře (1)