Plněná žebra z daňka
Máme pro vás tip na zpracování zvěřiny, konkrétně dančích žeber. Tato méně atraktivní část masa se dá naplnit skvělou nádivkou se žampiony a slaninou. Naplněná žebra pak stačí jen upéct a můžete podávat, třeba s opékanými bramborami.
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněná žebra z daňka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PN5rl
Moje poznámka
Plněná žebra z daňka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PN5rl
Nejnovější recepty
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 2 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 5 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 8 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno před 16 hodinami
Koláčky s dvojí náplní zadělávané majonézou
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí kapsy plněné šunkou a uzeným sýrem, pečený květák a česnekový dip
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cookies s čokoládou
Tulenice před 5 minutami
Křehoučké jogurtové řízky
vjeuka před 52 minutami
Pečené morkové kosti na česnekové topince
Lida.Rose před 57 minutami
Cibulová polévka
ekika před 58 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
DVJU7 před 59 minutami
Pohanka s medem a sušeným ovocem
MiroslavB před 1 hodinou
Perníkové muffiny s jablečným středem
Zizalinka před 1 hodinou
Jablkový piškot
malami před 1 hodinou
Těstoviny s žampiony a brokolicí
Limek před 1 hodinou
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
hajibuni před 2 hodinami
Suroviny:
žebra,
chléb toustový,
slanina anglická,
žampióny,
vejce,
cibule,
sádlo,
petrželka,
mléko,
špek,
sůl,
pepř mletý,
květ muškátový,
kmín drcený
Komentáře (1)