Králičí stehna s hráškovým pyré
Jemné králičí maso je při správné přípravě velmi delikátní. Jeho chuť vhodně doplňuje pečený česnek a slanina, která mu dodá šťavnatost. Maso podáváme s bramborovo-hráškovou kaší.
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králičí stehna s hráškovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5N8D
Moje poznámka
Králičí stehna s hráškovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5N8D
Nejnovější recepty
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 40 minutami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 1 hodinou
Domácí vlašský salát na chlebíčky
Přidáno před 2 hodinami
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí prsa na smetaně s paprikami
Přidáno před 16 hodinami
Brambory na cibulce se zelím
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sachr cukroví
adela. před 9 minutami
Hrnková buchta
Helenecka 21 před 1 hodinou
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
tomas.rejzek před 1 hodinou
Vánočka s rozinkami
Terka.Ambrozkova před 2 hodinami
Nejlepší marokánky
Terka.Ambrozkova před 2 hodinami
Babiččin mazanec
Vlastali před 2 hodinami
Vánoční rybí polévka s jikrami a mlíčím
MilanJ před 2 hodinami
Vinná klobása trochu jinak
Mech_cz před 2 hodinami
Minutkový kuřecí guláš
Mimino před 3 hodinami
Pečená vinná klobása se zelím (z remosky)
Susanna před 4 hodinami
Suroviny:
stehno králičí,
sůl,
pepř mletý,
olej,
hořčice,
česnek,
slanina anglická,
tymián,
vývar masový,
máslo,
brambory,
sůl,
hrášek,
máslo,
smetana
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.