Suroviny
Porce: 4 porcie
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 820 kJ / 913 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,80 g |
| Tuky | 67,76 g |
| Vláknina | 2,94 g |
| Cholesterol | 927 mg |
| Sodík | 1,80 g |
| Sůl | 4,38 g |
| Sacharidy | 10,65 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ocisteny patizon bez jadierok nakrajame na tenke podkovicky a mierne zasypeme vegetou.
Krok 2: Struhany emental a cesnak vymiesame s 1 vajickom.
Krok 3: Touto zmesou vzdy potrieme jednu stranu podkovicku a spojime s druhym platkom.
Krok 4: Takto zlepene podkovicky obalime v trojobale a vyprazame na oleji, odkryte.
Zveřejněno 28. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chřupavé patizonové podkovičky plněné sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nrLW
Moje poznámka
Chřupavé patizonové podkovičky plněné sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nrLW
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Brynzové halušky
Přidáno před 5 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 8 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 9 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 9 hodinami
Mleté kuřecí kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 19 hodinami
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 54 minutami
Jarní salát
Kajkajak před 1 hodinou
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 2 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 2 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 2 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 3 hodinami
Tiramisu od Itala
Chasti před 3 hodinami
Krupicová kaše
Lida.Rose před 3 hodinami
Romadurová pomazánka
kulaslf před 4 hodinami
Rychlá polévka s krupicovými nočky od M.D.Rettigové
Diesel před 4 hodinami
Tématické fráze:
patizonové recepty,
patizon recepty,
recepty s patizonem,
kuchařská pohotovost recepty,
plněný patizon recept,
www kuchařská pohotovost.cz,
patizonove rizky,
kucharska pohotovost.cz,
recept patizon,
zapečený patizon se sýrem,
jak vypadá patizon,
patizony recepty,
jak připravit patizon,
jak uvařit patizon,
plněný lilek sýrovou směsí zapečený,
plněný patizon,
co s patizonem,
patizon jak vařit,
patizonová polévka,
jak spracovat p patizonu
Suroviny:
patizon,
vegeta,
sýr ementál,
vejce,
česnek,
mouka hladká,
strouhanka,
sůl,
olej
Komentáře (22)
Pokud nevadí, přidávám foto.
btw ... patizony jsem viděla dnes v Kauflandu a v neděli v tescu měli dokonce 3 druhy - bílé klasické a ještě zelené a oranžové.