Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 824 kJ / 1 153 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 145,84 g |
Tuky | 55,88 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,10 g |
Sodík | 2,44 g |
Sůl | 5,99 g |
Sacharidy | 16,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Candát v sýrovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L76w
Moje poznámka
Candát v sýrovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L76w
Nejnovější recepty
Muffiny z rýžové mouky
Přidáno před 5 hodinami
Kynuté knedlíky s mirabelkovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Grilovaný lilek se zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Cuketová smetanová polévka s chlebovými krutonky
Přidáno před 13 hodinami
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 17 hodinami
Úžasná medová žebírka
Přidáno 27. 8. 2025 21:20:23
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí česneková pomazánka
supportorlik před 1 hodinou
Cuketové koblihy
Bretik před 2 hodinami
Smetanová omáčka z cukety a kořenové zeleniny (bez mouky)
Miluska56 před 2 hodinami
Cuketová omáčka na špagety
Angel8 před 3 hodinami
Bramborový chleba III.
HanaS92 před 3 hodinami
Krémová pórková polévka
TondaS před 4 hodinami
Masové knedlíčky v houbové omáčce
Sahula před 4 hodinami
Pikantní špagety s hlívou ústřičnou
Sahula před 5 hodinami
Dračí špízy s hlívou ústřičnou
Sahula před 5 hodinami
Vepřová játra na paprikách s hlívou ústřičnou
Sahula před 5 hodinami
Tématické fráze:
candát recepty,
candat,
sýrové těstíčko,
candát recept,
candát smažený v těstíčku recept,
ryba v sýrovém těstíčku,
příprava sumce,
ryba v těstíčku,
obalovaný candát,
recept na sumce,
sumec v těstíčku,
ryby v těstíčku,
candát cena,
sumec recepty,
cena candáta,
recepty candát,
testicko na ryby,
recept candát,
recept na candáta,
smažený candát ve vinném těstíčku
Suroviny:
candát,
vejce,
sýr eidam,
mouka hladká,
olej,
sůl,
mléko
Komentáře (11)
Takže ho mám v mrazáku a dost možná se inspiruji tvým receptem, vypadá báječně