Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 702 kJ / 407 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,18 g |
Tuky | 15,21 g |
Vláknina | 7,16 g |
Cholesterol | 130 mg |
Sodík | 2,23 g |
Sůl | 4,60 g |
Sacharidy | 21,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso naklepeme, nařízneme okraje, osolíme, opepříme a z jedné strany potřeme hořčicí a posypeme křenem. Na plátky poklademe nudličky uzeného masa (uvařeného), zavineme, spíchneme kovovými jehlami a obalíme v hladké mouce.
Krok 2: V pánvi na oleji necháme zesklovatět jemně nakrájenou cibuli, přidáme maso a zprudka opečeme ze všech stran. Zasypeme mletou paprikou, podlijeme vodou nebo vývarem a dusíme pod pokličkou doměkka.
Zveřejněno 18. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Staročeská roštěná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/718j
Moje poznámka
Staročeská roštěná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/718j
Nejnovější recepty
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 2 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 2 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 3 hodinami
Sekaná s červenou řepou, hráškem a kukuřicí
Přidáno před 3 hodinami
Karamelizovaná červená cibule
Přidáno před 3 hodinami
Pomazánka z červené řepy a kuřecího masa
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 29 minutami
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 2 hodinami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 2 hodinami
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 4 hodinami
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 15 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 17 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 17 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 18 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 18 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 19 hodinami
Tématické fráze:
roštěná,
roštěná z vepřového masa,
hovězí po staročesku,
staročeské roštěnky,
staročeská kuchařka,
hořčičný přeliv,
dobrá roštěná,
roštěná recept,
roštěná s křenem,
česnekový přeliv,
staročeska roštěnka,
rostena z veproveho,
menu domů rostena,
staročeská hovězí roštěná,
hovezi s krenem,
rostena na krenu,
hovězí roštěná,
hovězí maso po staročesku,
hovezi na krenu,
staročeské recepty
Suroviny:
roštěná hovězí,
maso uzené,
cibule,
hořčice,
křen,
mouka hladká,
olej,
paprika sušená sladká,
pepř,
sůl
Komentáře (12)