Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mramorový korpus se šlehačkou

Hodnocení receptu je 4,9 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 11. 2009 14:35

Suroviny pro 12

12

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie19 169 kJ / 4 582 kcal
Bílkoviny78,47 g
Tuky227,24 g
Vláknina27,50 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 541 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy541,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento korpus je neuvěřitelně vláčný, měkkoučký a strašně dobrý. Nikdy tak dobrý korpus jsem ještě nechutnala. Když peču dort, tak už jen tento recept. Čím odleželejší tím lepší. Pošlu i fotku dortu, který jsem pekla synovi ke druhým narozeninám

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

marunda marunda

2. 2. 2016 15:34

Renca: to jsem ráda :-8

Renca

2. 2. 2016 13:04

Vyyyyyborny korpus

janatka janatka

20. 8. 2013 23:34

Dovolila jsem použít Tvůj recept na korpus a krém byl nastavený máslový-pudinkem.Super!!!;-):-K

zuzka

3. 11. 2012 15:37

diki za recept ja sem delala vždicky jiny testo ale tet skusim toto vypada moc dobře ;-)

marunda marunda

1. 10. 2012 08:57

Evickaovecka:že jo? Já už jiný nedělám. Jsem ráda, že chutnal. Díky :-)

Evickaovecka

30. 9. 2012 16:51

opravdu strašně moc dobrý korpus ,mockrát děkuji za inspiraci :yes:

Kriss Kriss

24. 3. 2012 08:51

Nádhera!:-K +bod:yes:

mara

23. 3. 2012 23:47

báječný dorty :-p:-):-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 9. 2011 10:42

marunda: určitě vyzkouším, díky moc.;-)

marunda marunda

20. 9. 2011 23:06

Jani určitě jde, je vynikající. Udělej ho o den dřív a až vychladne, tak ho dej na plech a i s plechem do igelitového pytlíku. On krásně zvlhne a pak s ním další den pracuj, uvidíš, že bude vynikající. Dělám to tak pořád, když peču ty moje dorty. Pak dej vědět, jak chutnal

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 9. 2011 19:46

Petro, lze vynechat kakao, kdybych chtěla dort světlý?

marunda marunda

11. 4. 2011 19:39

no tak vidíš, jen je nech lámat si hlavu. Taky jsem koukala, když jsem to našla na netu. Vypadá to moc hezky, když se to rozkrájí. Tak supr.

Jitka

11. 4. 2011 09:21

marunda:dort moc chutnal,jen se po nem zaprasilo :-D:-K
samozrejme,nekteri si lamali hlavu jak se to dela,aby byl tak pekne mramorovy :-)
mam ted jasno co budu priste zase pect;-)

marunda marunda

9. 4. 2011 13:11

Jituš, tak to mám radost i za Tebe. A chutnal? Mně chutná nejvíc, ale peču ho často, tak už ho moc nemusím, zkouším jiné. Někdo třeba zase neumí buchty, nedá se nic zkazit, když je dobrý recept, tak Tě na vše navede.

Jitka

8. 4. 2011 19:21

Holky moc vam dekuji,za recept(marunda) a za radu(jahoda).
Nejsem odbornik na dorty,udelam za rok tak 2,jsem spise na buchty a cukrovi,ale rada zkousim nove peceni.Tenhle recept predcil me ocekavani,je fakt super,testo se dela perfektne a krem taky:-K
Na tenhle recept mi dala tip sestra,ze je to ted v cechach hit,ani se nedivim :yes:,kazdy kdo to vyzkousi je na tom urcite stejne jako ja:-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: piškotovy mramorový a čokoládovy korpus dort kuželky slehackovy korpus mramorový dort se šlehačkou dort kuželka mramorovy korpus na dort vláčný korpus velký korpus na dorty recepty plech těsto na korpus dortové korpusy vyzkoušené mramorové těsto korpus na dort recept dort ve tvaru kuželky vláčný dort dort k druhym narozeninam recept na korpus dortové těsto mramorové vláčné korpus na šlehačkový dort jak dlouho pečeme korpus vlacny korpus na dort

Suroviny: vejce, cukr moučkový, cukr vanilkový, olej, voda, mouka hladká, prášek do pečiva, kakao, smetana ke šlehání, čokoláda na vaření, šlehačka, ztužovač

TopRecepty.cz

Mramorový korpus se šlehačkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4QL0