Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fit Hrušťáček

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

22. 11. 2009 08:28

Suroviny pro 12

12

Nutriční hodnoty

Energie9 818 kJ / 2 347 kcal
Bílkoviny54,36 g
Tuky17,28 g
Vláknina39,68 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 147 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy473,57 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Voňavý šťavnatý Hrušťáček je nejlepší k bílé kávě.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

kovarovah

21. 12. 2009 00:27

máme hodně hrušek, které už dlouho nevydrží, tak jsem hledala recepty a rozhodla se z nich vyzkoušet jako první fit hrušťáček... pekla jsem ho v bábovkové formě asi hodinu a výsledek je spíš kaše ve tvaru bábovky... dodávám ale, že jsem tohoto nedostatku docílila určitě svojí "šikovností"...:-8 už jsme ho ale ještě teplý ochutnali a na chuť to nemá vliv... uvidíme jaký bude zítra až vychladne a rozleží se... :-) ještě přidávám poznatek z dnešního focení... zjistila jsem, že jsem ho udělala málo sladký, trošičku pocukrovaný je totiž úplně boží! :-p

Hanule

24. 11. 2009 22:48

Ahoj Mirčo, ta sladkost záleží na hruškách - jsem kopyto, že jsem to do receptu nepoznamenala:-8 Já nafasovala od taťky tvrdší hrušky, protože mám ráda, když chroupou, takže asi nebyly tak sladké..Jinak za fotečku děkuju - máme stejnou formu na bábovku a navíc se Ti Hrušťáček moc povedl!!:-K;-)

mirca75 mirca75

24. 11. 2009 18:51

Hanule:-)tak jsem vyzkoušela-bohužel jsem pekla ještě před odpovědí,tudíž jsem pekla na 175°C horkovzduch- a můžu říct,že to nebylo špatné.Ale i když jsem dala jen polovinu doporučené dávky cukru,tak to bylo hóódně sladké:-(.Možná to bylo těmi hruškami-jsou sladké jako cukr-nevím.Každopádně Hrušťáček jsme snědli a pro mě je to pro příště připomínka,že mám ještě méně osladit;-).Moučník je to dobrý,krásně vlhký:-pa tudíž mu posílám boďku a jestli nevadí,přidávám i fotku po upečení(kdyžtak smáznu):-).

Hanule

22. 11. 2009 22:45

Mirčo, tuk se tam nedává - Hrušťáček nebude suchý díky množství ovoce a džusu. Aby buchta hezky ,,vyběhla" peču ji prvních 20min. jen na 150, potom ji dám dopéct na 200 - je to vyzkoušené ;-)

mirca75 mirca75

22. 11. 2009 14:56

Hanule:-)hrušťáček vypadá super:-p,jen mám dotaz-do těsta nepřijde žádný tuk?A mohla by jsi upřesnit na kolik °C se peče? 150°C -200°C mi přijde jako velký rozdíl:-O;-).Předem díky za odpověď:-).

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 11. 2009 13:42

:yes::yes:

Iljusa Iljusa

22. 11. 2009 09:08

vypadá krásně šťavnatě :yes:

coco-choc coco-choc

22. 11. 2009 08:38

To vypadá hodně lákavě :yes:. Rychlé, snadné a "mokré" a také zdravé, to já ráda... :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: fit moučníky fit recepty fit recepty moucniky fit pečivo recept fit moučník fit recepty sladké fit kuchařka fit recepty kucharka fit sladké recepty fit bábovka sladké fit recepty moučník s hruškami fit moučník repcety fit sladké co mám ráda recepty fit rcepty moučníky fit cukroví mám ráda recepty fit sladkosti recepty fit recept kokosový fit moučník fit bábovky recepty

Suroviny: hruška, mouka celozrnná, vejce, cukr třtinový, skořice, kakao, džus jablečný, kypřící prášek do pečiva, tuk hera, mouka

TopRecepty.cz

Fit Hrušťáček

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L75j