Fit Hrušťáček
Suroviny pro 12
12
Nutriční hodnoty
Energie | 9 818 kJ / 2 347 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,36 g |
Tuky | 17,28 g |
Vláknina | 39,68 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 147 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 473,57 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Voňavý šťavnatý Hrušťáček je nejlepší k bílé kávě.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 12. 2009 00:27
máme hodně hrušek, které už dlouho nevydrží, tak jsem hledala recepty a rozhodla se z nich vyzkoušet jako první fit hrušťáček... pekla jsem ho v bábovkové formě asi hodinu a výsledek je spíš kaše ve tvaru bábovky... dodávám ale, že jsem tohoto nedostatku docílila určitě svojí "šikovností"... už jsme ho ale ještě teplý ochutnali a na chuť to nemá vliv... uvidíme jaký bude zítra až vychladne a rozleží se... ještě přidávám poznatek z dnešního focení... zjistila jsem, že jsem ho udělala málo sladký, trošičku pocukrovaný je totiž úplně boží!
24. 11. 2009 22:48
Ahoj Mirčo, ta sladkost záleží na hruškách - jsem kopyto, že jsem to do receptu nepoznamenala Já nafasovala od taťky tvrdší hrušky, protože mám ráda, když chroupou, takže asi nebyly tak sladké..Jinak za fotečku děkuju - máme stejnou formu na bábovku a navíc se Ti Hrušťáček moc povedl!!
24. 11. 2009 18:51
Hanuletak jsem vyzkoušela-bohužel jsem pekla ještě před odpovědí,tudíž jsem pekla na 175°C horkovzduch- a můžu říct,že to nebylo špatné.Ale i když jsem dala jen polovinu doporučené dávky cukru,tak to bylo hóódně sladké.Možná to bylo těmi hruškami-jsou sladké jako cukr-nevím.Každopádně Hrušťáček jsme snědli a pro mě je to pro příště připomínka,že mám ještě méně osladit.Moučník je to dobrý,krásně vlhkýa tudíž mu posílám boďku a jestli nevadí,přidávám i fotku po upečení(kdyžtak smáznu).
22. 11. 2009 22:45
Mirčo, tuk se tam nedává - Hrušťáček nebude suchý díky množství ovoce a džusu. Aby buchta hezky ,,vyběhla" peču ji prvních 20min. jen na 150, potom ji dám dopéct na 200 - je to vyzkoušené
22. 11. 2009 14:56
Hanulehrušťáček vypadá super,jen mám dotaz-do těsta nepřijde žádný tuk?A mohla by jsi upřesnit na kolik °C se peče? 150°C -200°C mi přijde jako velký rozdíl.Předem díky za odpověď.
22. 11. 2009 13:42
22. 11. 2009 09:08
vypadá krásně šťavnatě
22. 11. 2009 08:38
To vypadá hodně lákavě . Rychlé, snadné a "mokré" a také zdravé, to já ráda...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Maková náplň nastavená
Přidáno před 59 minutami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 6 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 6 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 19 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 12 sekundami
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ivcatkoo uvařila před 38 minutami
Zapečená kuřecí prsa se žampiony a nivou
Marylka uvařila před 2 hodinami
Domácí chleba z trouby
Iveta17 uvařila před 2 hodinami
Hrbaté maso
Leona P. uvařila před 2 hodinami
Krkovička po znojemsku
krisstus uvařila před 3 hodinami
Bulgur i jako příloha
Verounek uvařila před 3 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Ryngle uvařila před 5 hodinami
Domácí langoše
Ryngle uvařila před 5 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: fit moučníky fit recepty fit recepty moucniky fit pečivo recept fit moučník fit recepty sladké fit kuchařka fit recepty kucharka fit sladké recepty fit bábovka sladké fit recepty moučník s hruškami fit moučník repcety fit sladké co mám ráda recepty fit rcepty moučníky fit cukroví mám ráda recepty fit sladkosti recepty fit recept kokosový fit moučník fit bábovky recepty
Suroviny: hruška, mouka celozrnná, vejce, cukr třtinový, skořice, kakao, džus jablečný, kypřící prášek do pečiva, tuk hera, mouka
Fit Hrušťáček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L75j
8 názorů