Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 416 kJ / 816 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,37 g |
Tuky | 53,71 g |
Vláknina | 4,06 g |
Cholesterol | 62 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 28,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřátko mlsné komtesy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k8DK
Moje poznámka
Kuřátko mlsné komtesy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k8DK
Nejnovější recepty
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 1 hodinou
Krém z pečeného květáku
Přidáno před 13 hodinami
Divoká kachna pečená na zelenině
Přidáno před 21 hodinami
Krkovička na česneku
Přidáno 16. 10. 2025 17:09:02
Liptovská pomazánka
Přidáno 16. 10. 2025 15:07:03
Šťouchané brambory se zelím a škvarky
Přidáno 16. 10. 2025 11:02:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkový perník
collins před 1 hodinou
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 3 hodinami
Vepřový pörkölt s nokedli
caprioli před 4 hodinami
Zeleninová polévka s fazolemi a špenátem
Kajkajak před 6 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
karfil@post.cz před 6 hodinami
Uzená žebra pomalu pečená
Monika28 před 7 hodinami
Cibulová polévka
drutek73 před 8 hodinami
Jemná banánová bábovka
Borinka před 8 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Romecka7 před 9 hodinami
Řecká musaka
verahromadkova@seznam.cz před 9 hodinami
Tématické fráze:
omáčka z výpeku,
omáčka z kuřátek,
nejlepší kuřátko,
paprika komtesa,
sladká kuřátka,
skvělé kuřátko,
recept na nejlepší kuřátko,
omáčka s výpeku,
kuřecí komtesa,
kuratko na vine,
šašu recepty,
krůtí guláš komtesa,
výpek z kuřecího masa,
obrázky kuřátek,
obrázek kuřátko,
recepty na kuřátko,
jarní kuřátko obrázky,
francouzské kuřátko,
nejlepsi kuřatko recepty,
mlsne recepty
Suroviny:
kuře,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
česnek,
olej,
máslo,
vývar,
víno červené,
kečup sladký,
smetana zakysaná,
tymián,
bazalka čerstvá,
citron
Komentáře (16)