Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 327 kJ / 317 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,69 g |
Tuky | 12,70 g |
Vláknina | 9,74 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 69 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 38,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Panganus na pórku s rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZ64
Moje poznámka
Panganus na pórku s rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZ64
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 6 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 13 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 13 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 17 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 18 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 4 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 4 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 4 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 4 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 4 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 4 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 4 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 5 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 5 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 6 hodinami
Tématické fráze:
ryba na porku,
panganus ryba,
ryba panganus,
rozmražení ryby,
uprava porku,
pangas porek,
ryba v porku,
pangasius na porku,
ryba s porkem,
vareni panganus,
jak dlouho se dusí panganus,
pangasius s houbama,
panganus na zelenině,
ryba porek rajcata,
pangas s porkem,
veprove na porku a rajčaty,
recept ryba panganus,
panganus řizek,
pangas s pórkem a rajčaty,
postup ryb recept panganus
Suroviny:
pangasius,
pórek,
rajče,
paprika čerstvá červená,
česnek,
smetana kysaná,
paprika sušená sladká,
koření provensálské,
máslo,
sůl
Komentáře (5)
Jo a když rybu vyndám z mrazáku, tak jí opláchnu studenou vodou, tím se roztaví ty ledové krusty a pak jí dost vysuším( dám do čisté utěrky a nechám jí tam než si připravím ostatní suroviny)