Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborová polévka s klobásou a smetanou

Hodnocení receptu je 5,0 (29×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 30 min

45 min (15 min příprava + 30 min tepelná úprava)

3. 12. 2009 00:57

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 561 kJ / 1 090 kcal
Bílkoviny74,48 g
Tuky53,57 g
Vláknina9,20 g
Cholesterol 380 mg
Sodík 3,88 g
Sůl9,00 g
Sacharidy74,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Podávame s čerstvým chlebom. Po nej stačia ako druhý chod napr. lángoše.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

16. 3. 2010 16:42

Mám radosť.

andreaondova

16. 3. 2010 15:43

byla mc dobra jj:-*

mourynka

26. 2. 2010 10:35

Ahojky, uděluji 11 bodík, včera jsem dělala na oběd tuto polívku, je skvělá mooooooc mi chutnala:-p:-p, děkuji za báječný recept.:-D Ukládám do oblíbených receptů. Ještě jednou moooc děkuji. ;-)

magdalenka magdalenka

10. 2. 2010 19:37

Marlyn, čo si napísala, je pre mňa úžasná vec! Veľmi ti ďakujem.

marlyn

10. 2. 2010 19:28

jinak magdalenko máš perfektní recepty, hodně jsem podle nich vařila ještě před registrací:-)

marlyn

10. 2. 2010 19:20

magdalenko, je dobře, že nejseš uražená, protože není ani důvod, já mám ráda takové polívky, ale tahle mi nějak nechutnala, ale v ten den mě bylo šoufl, tak je možné, že proto, protože takové polévky sladkokyselé já můžu, ale manžu taky nějak nesedla, ale taky mu bylo šoufl (z jiného důvodu než mě);-):-K...:-)

magdalenka magdalenka

9. 2. 2010 16:57

Marlyn, je mi to ľúto...ale na druhej strane ma teší, že sa nebojíš vyjadriť svoj názor. Každý máme nejaké chute...Nie som ješitná, ani urážlivá. Niekto sa často negatívne vyjadruje o recepte a pritom netuší ako jedlo chutí. Zdravím ťa!

marlyn

8. 2. 2010 23:29

udělala a nechutnala mi moc:-(:-8

marlyn

3. 2. 2010 19:36

vypadá opravdu moooc chutně:yes:určitě co nejdřív udělám...

drahulin drahulin

3. 12. 2009 22:08

Eli,pokud můžu taky poradit,já odeberu část zakysanky dám do ní opatrně horkou tekutinu,přidám do zbytku studené a opatrně přidám do omáčky.

Eliza Eliza

3. 12. 2009 22:05

Mirčo, děkuji za odpověď. Prubnu to ;-):yes:.

mirca75 mirca75

3. 12. 2009 22:02

Iljušo:-)já už to opravdu vidím na ten seznam;-):-D:-D.Zdá se,že naše rodiny mají společné chutě:-p;-).
Magdalenko:-)nevěděla jsem co udělat sytého k večeři(Vojtík byl po tréninku) a padla mi do oka tahle polévka;-)-tak jsem jí vyzkoušela a jako vždy-u tebe-úspěch:-p.
Elizo:-)zakysanku ohřívám různě-buď jí jen nechám v kelímku poblíž zdroje tepla,nebo jí poohřeji v MW(ne do horka!) a nebo jako dneska,jsem jí pomaloučku ohřívala(ne varem) na pánvi po klobáse;-).A nebo do ní po malých dávkách přimíchávám horkou tekutinu-polévku,omáčku,..-a pak jí teprve dám do jídla;-).Vždy jí ale ohřívám jen na tělesnou teplotu!Tak nevím,jestli jsem ti tím nějak pomohla:-).Jo a na vaření používám Jihočeskou zakysanou smetanu-u té mám jistotu;-).

Eliza Eliza

3. 12. 2009 20:51

Mirčo, zaujalo mě, jak píšeš "zakysanku jsem před dáním do polévky trošku ohřála,aby se nesrazila". Mně se vždycky sráží, proto ji v podstatě nepoužívám a dávám raději sladkou i tam, kam patří, což je škoda. Jak jsi ji ohřála? V kastrůlku, v mikrovlnce, jak asi dlouho a opravdu se nesrazí? Proraď, prosím...:-K
A polévka je krásná, ukládám. +

magdalenka magdalenka

3. 12. 2009 20:28

Mirka, ďakujem Ti za dôveru, promptné odskúšanie i za foto. Želám pekný večer!

Iljusa Iljusa

3. 12. 2009 20:14

Mirko - dnes jsem na tu polévku již mrkala jedním očkem, od uvaření mne bránilo to, že jsem ráno nemohla jít pro brambory :-D Máš to moc hezké ;-), Magdalence (samozřejmě i tobě za uvaření) patří bodík :-)

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bramborova polevka bramborová polévka recept bramborová omáčka s klobásou polévka s klobásou aby se smetana nesrazila bramboračka s klobásou aby se polévka nesrazila bramborova polivka aby se zakysaná smetana nesrazila slovenská bramboračka bramboračka s hlívou bramboračka se smetanou polévka z klobásy recepty z klobás recept slovenská bramboračka brmborova polevka slovenská bramborová polévka polévky recepty recept bramborová polévka polevka bramboracka

Suroviny: brambory, cibule, bobkový list, sůl, voda, klobása pikantní, olej, mouka hladká, paprika sušená sladká, smetana zakysaná

TopRecepty.cz

Bramborová polévka s klobásou a smetanou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WLBE