Bramborová polévka s klobásou a smetanou
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 561 kJ / 1 090 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,48 g |
Tuky | 53,57 g |
Vláknina | 9,20 g |
Cholesterol | 380 mg |
Sodík | 3,88 g |
Sůl | 9,00 g |
Sacharidy | 74,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Podávame s čerstvým chlebom. Po nej stačia ako druhý chod napr. lángoše.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 12. 2009 20:12
3. 12. 2009 19:51
3. 12. 2009 19:48
3. 12. 2009 19:42
3. 12. 2009 18:47
Možno mám úplne iné predstavy o bramboračke ako ona...
3. 12. 2009 18:17
a Helča (neregistrovaný/á) - pokud mi tyto ingredience neseděj, tak NA TO ANI NEKLIKNU, NEBO KLIKNU, PŘEČTU, ALE NEZAUJME MĚ, TAK JDU DÁL...nemusím přece reagovat, když jsou lidi, kterým to chutná .. já třeba nesnáším jakoukoli rýži nasladko, a taky se k tomu nevyjadřuju a podobné recepty prostě ignoruju...,nejvýš napíšu,že muž se po tom může utlouct, já ne...Takže klídek, o nic nejde...
3. 12. 2009 18:06
3. 12. 2009 16:31
3. 12. 2009 15:32
Bramboračka má byť bramboračka, zrejme zelňačka má byť zelňačka, fazolačka má byť fazolačka, atď...
3. 12. 2009 15:24
3. 12. 2009 15:22
3. 12. 2009 15:09
3. 12. 2009 14:11
My občas kupujeme klobásy, uzené a špekáčky u soukromého uzenáře ve Veselí nad Lužnicí, který nevede maso, jen uzené a věnuje se takovým lahůdkám a ty jsou nepopsatelné a ta vůně...já musím pryč, chytá mě děsná chuťale tobě Magdalénko, dávám boda
3. 12. 2009 10:34
Tu možnost koupení kvalitních klobás ti taky docela závidím, i když někdy v nasně u Lídla se dají koupit velmi dobré právě ze Slovenska (ale ne pokaždé)
3. 12. 2009 09:17
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 9 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 10 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 11 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 17 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 7 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 8 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 8 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 8 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 9 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 9 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 9 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 9 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak udělat domácí jíšku a vyhnout se chybám při její přípravě. Potřebujeme na ni kvalitní tuk. Pro pozdější využití ji snadno zmrazíme
Jak přidat zakysanou smetanu do omáčky či polévky, aby se nesrazila. Vyzkoušejte malý trik našich babiček
Bramborové knedlíky podle našich babiček
Další recepty
Tématické fráze: bramborova polevka bramborová polévka recept bramborová omáčka s klobásou polévka s klobásou aby se smetana nesrazila bramboračka s klobásou aby se polévka nesrazila bramborova polivka aby se zakysaná smetana nesrazila slovenská bramboračka bramboračka s hlívou bramboračka se smetanou polévka z klobásy recepty z klobás recept slovenská bramboračka brmborova polevka slovenská bramborová polévka polévky recepty recept bramborová polévka polevka bramboracka
Suroviny: brambory, cibule, bobkový list, sůl, voda, klobása pikantní, olej, mouka hladká, paprika sušená sladká, smetana zakysaná
Bramborová polévka s klobásou a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WLBE
48 názorů