Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Drůbeží tlačenka

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 80 min

80 min (80 min příprava)

4. 12. 2009 09:25

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie20 014 kJ / 4 783 kcal
Bílkoviny555,52 g
Tuky261,52 g
Vláknina5,90 g
Cholesterol 6,23 g
Sodík 14,21 g
Sůl33,90 g
Sacharidy48,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Tlačenka ze zbytků proto, že hodně používám drůbeží maso (kuřecí čtvrtky), nakupuju ve velkém a polovinu vykostím o stáhnu z kůže. Tak 10kg měsíčně.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

socatko socatko

23. 2. 2010 18:52

Blecho, uz jsem tu na par rypalu narazila a ty jsi jedna z nich! Ja kdyz varim, tak potrebuju mit v postupu i jak dlouho nechat varit vodu :-D Jsou proste mezi nami amateri, kteri byt radi vari, tak jim to moc nejde, a ja jsem jedna z nich. Jurajdo, nic si z toho nedelejte, krasna tlacenka, zkusim!! Bodicek leti a blechu jsem zaslapla! :-D

Iljusa Iljusa

9. 12. 2009 14:29

Yvetko - krásná tlačenka v řezu ;-)

magdalenka magdalenka

4. 12. 2009 12:02

Ďakujem za receptík, mňa by to nenapadlo, takto zúžitkovať kuracie kože (ja z nich robím "držkovú"). Sporadicky doma robievam klasickú bravčovú tlačenku - pridávam aj cesnak, takže aj sem by som dala. Ale táto musí byť veľmi zaujímavá, určite vyskúšam! +

spagetka spagetka

4. 12. 2009 11:28

Jurajdo, výborný tip:yes:, taky kuřecí čtvrtky nebo půlky nakupuuju ve velkém, stahuju kůže... teď je použiju takto, netušila jsem, že to jde.:-O
Myslím, že o tomhle tento web je, dávat sem své nápady a určitě se najde víc lidí, kteří to využijou ;-) :-p:yes:

blecha

4. 12. 2009 10:52

Pane Jurajdo, to nemá cenu se zbytečně dohadovat.
Nashledanou.

Jurajda

4. 12. 2009 10:44

Pane Blecha, toto není stránka pro profesionální kuře, ale také pro začínající, kteří se učí vařit a neví jak nato. Třeba pro dvacetileté

blecha

4. 12. 2009 10:30

No samozřejmě, nejsem idiot,játra i kůže se dávají do klasických vepřových tlačenek.Zrovna tak se kůže dávají i do sulcu(huspeniny), někdo dává mleté někdo krájené,já je dávám napůl.
Doufám,že Vám vysvětlení stačí,ještě se mne můžete zaptat proč se tam ty kůže dávají.K vůli ztuhnutí.
S pozdravem
Blecha

Jurajda

4. 12. 2009 10:24

Pane Blecha, zkuste se zaregistrovat a poslat svůj vlastní recept. Pak možná vaše diskuze bude mít význam. Kdybych změnil jen druh masa, třeba z kočky, stejně by jste nevěděl co s tím máte dělat.

Jurajda

4. 12. 2009 10:17

Není. je to úplně jiná příprava. věděl by ste co s těmi vepřovými kůžemi a drůbežími játry máte dělat?

blecha

4. 12. 2009 10:01

Pane Jurajdo, vždyť je to to samé jak Vaše Chutná tlačenka, jen je tam jiné maso.
Doufám,že nebudete zítra prezentovat tlačenku z klokaního masa nebo z jiného.
Takovéhle recepty jsou zbytečné.Stačí napsat jedenzákladní a přidat seznam záměn.
S pozdravem Blecha z Frenštátu

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí tlačenka krůtí tlačenka krůtí tlačenka recept kuřecí tlačenka recept tlačenka recept tlačenka tlačenka ze slepice kuřecí tlačenka klasická recept recept krutí tlačenka tlačenka kuřecí tlacenka z drubeziho masa recept na krůtí tlačenku drůbeží kůže recept kuřecí tlačenka tlacenka z kurete drůbeží tlačenka-recept drubezitlacenka recepty kureci tlacenka hydinova tlacenka drubeží huspenina

Suroviny: maso drůbeží, vejce, vejce, kabanos, pepř, sůl, majoránka, kmín drcený, koření grilovací, vegeta, játra drůbeží, kůže vepřová

TopRecepty.cz

Drůbeží tlačenka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6XVO