Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ovocný gulášek aneb co s přemírou marmelád

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

LidaD

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 886 kJ /
451 kcal
Bílkoviny7,93 g
Tuky3,27 g
Vláknina23,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 38 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy86,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nejdřív si připravíme marmeládovou zavářku - v kastrůlku povaříme marmeládu, přidáme brusinky nebo rybíz a namleté koření na Svařáka a povaříme asi 5 - 10 min, než směs zhoustne. Krok 2: Poté si osmahneme cibulku, na ní dáme maso, osolíme, a když je maso osmahlé, dáme k němu papriku a pridáme marmeládovou zavářku. Připepříme a povaříme jako guláš, až je maso měkké.

Zveřejněno 5. 12. 2009

Poznámka autorky LidaD

Recept zní zvláštně, ale to koření na svařák a ta marmoška s těmi brusinkami tomu dávají šmrnc. Akorát to příště asi uvařím z kuřete, telecímu trvá moc dlouho, než změkne...

Zdroj: vlastní invence - vaření a la co dům dá

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ovocný gulášek aneb co s přemírou marmelád

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JyKK

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ovocný gulášek aneb co s přemírou marmelád

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JyKK

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

to zní opravdu moc zajímavě;-)+1:yes:

Tohle mi uniklo, ovoce + maso miluju :-K:-p:yes: Sice tak udělám z kuřecího, ale telecímu by to fakt nemělo trvat dlouho (teda telecímu);-):-D

:-OTelecímu trvá moc dlouho...? S telecím mám opačné zkušenosti, je to mladé masínko, měkounké cobydup.:yes:

Hmm, vypadá to krásně, ale já doma s experimenty neuspěji:yes::yes:

Vypadá to dobře ale neuvěřitelně :-)to vyzkouším:-p:yes::yes::yes:

Tématické fráze:
mražený rybíz, marmelády z mraženého ovoce recept, marmelád, cena teleciho masa, meruňkový guláš, recept na marmeladu z mrazeneho ovocem, sklenice na marmelády, svařené víno s ovocem, jak dlouho trvá vaření jahodového džemu, co z mrazeneho rybizu, maso marmeláda, co z marmelády, co do marmelady, zavarky marmelady, jahodová tapenáda, telecí brusinky, marmoška recept, svařené víno vitana, vitana koření na svařák, recept z mraženého rybízu

Suroviny:
maso telecí, cibule, paprika čerstvá červená, jahodová marmeláda, brusinky, koření na svařené víno, voda, sůl, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu