Troubový guláš
Kdo dělá poctivý guláš, ten ví, že k němu patří pár důležitých bodů, které je potřeba hlídat. Náš guláš z vepřového masa si oblíbí každá hospodyňka. Všechny suroviny smícháme dopředu v pekáčku, a pak už jen pečeme v troubě bez toho, že bychom guláš museli kontrolovat.
Suroviny pro 8 porcí
8 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 5 956 kJ / 1 424 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 222,10 g |
Tuky | 40,02 g |
Vláknina | 18,43 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 2,16 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 40,03 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Místo rajského protlaku lze použít kečup, kvůli dětem vynecháme pálivou papriku. Maso se může použít vepřové, hovězí, krůtí nebo jiné. Výsledek příjemně překvapí, rodinka si pochutná.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 3. 2013 06:49
PETR CH: a cos čekal, když v předpisu receptu je masox a další nesmysly (gulášové koření např.)
Mě jen udivuje, kde tento rádoby recept vzal tolik bodů
Mě jen udivuje, kde tento rádoby recept vzal tolik bodů
17. 3. 2013 04:52
ČIKO:CO JE POTŘEBA NA KLASICKEJ GULAŠ JEDEN KASTROL,TU JEDEN PLECH
17. 3. 2013 04:46
DNES JSEM BYL POSTAVEN PŘED TENTO VÝROBEK,JIŽ PŘI VAŘENI JSEM K TOMU NEMĚL DUVĚRU,COŽ SE NAKONEC POTVRDILO,PŘIPOMĚLO MĚ TO "EINTOPF".škoda kvalitniho hověziho masa.doufam že už nikdy více.LENOŠI BUDOU MLASKAT,GURMANI PLAKAT
13. 2. 2013 19:45
Poprvé se poved a byl výborný, dnes dělám podruhé a myslím, že si opět pochutnáme. Chválím.
15. 1. 2013 19:40
Tak jsem vyzkoušel guláš v troubě podle tohoto receptu. No, bohužel toto není recept, který bych chtěl ještě někdy použít. Gulášek nechutnal nikomu včetně mně a to jsem gulášovej.
30. 6. 2012 15:35
Rozmaryna:Právě jsem dovařila a souhlasím s Rozmarynou, jen bych řekla, že je ještě horší než "nic moc". Ani se neodvažuju to rodině předložit.
18. 2. 2012 14:56
Tento recept mi přišel e-mailem a když jsem viděla, jak ho všichni kladně hodnotí, tak jsem ho taky zkusila. Dceři vyloženě nechutnal a já s manželem jsme ho snědli, ale žádná sláva a to jsem přesně dodržela technologický postup. Přišlo nám to jak jídlo z kantýny. Nic moc. Není nad klasický guláš.
3. 2. 2012 12:50
Guláš je opravdu výborný.+2
21. 10. 2011 14:17
ten guláš je opravdu dobrý,ale proč ho kazit kečupem a dávám jenom jeden masox,my doma jídla nepřesolujeme.
2. 4. 2011 20:37
tenhle guláš mi přišel na mail od akamrádky, vyzkoušela jsem a je výborný. zvládne ho i úplný začátečník
19. 3. 2011 16:00
Dnes jsme měli k obědu- výborný Děkuji za recept Přidávám bodík a fotku.
18. 3. 2011 14:42
to je též pěkný receptík,to musím zkusit,zeť už dělal také guláš v troubě,ale zase jiný+1
18. 3. 2011 14:32
Dělám ho už potřetí!!! Je vynikající!! Než ho strčím do trouby, tak si ho připravím den předem a nechám uležet. Je skvělý z vepřového plecka!! Za dvě stovky je guláše na celý týden!!
15. 1. 2011 14:46
15. 12. 2010 23:13
Tak jsem se pustil do vaření a vyšlo to super. Jen více kvalitních receptů do jednoho hrnce. Málo nádobí a hodně jídla. Děkuji
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 1 hodinou
Sýrový chléb
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 2 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Marinovaný kuřecí řízek v kukuřičném kabátě
Hanka004 uvařila před 5 minutami
Marinovaná pomerančová kuřecí prsa
tara23 uvařila před 6 minutami
Houbová polévka na paprice
Monyk uvařila před 37 minutami
Dršťková polévka z hlívy
Fitulka uvařil před 1 hodinou
Vepřový řízek naruby
katka.zaple uvařila před 1 hodinou
Brambory zapečené s uzeným masem a sýrem
sm57@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 7 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 12 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pečený pivní guláš z trouby: Večeře téměř bez práce uspokojí i ty náročnější jedlíky, ale opije vás jen svou skvělou chutí
20 receptů na nejlepší guláše: Vyzkoušejte i zeleninový, bramborový nebo houbový
Na poctivý hospodský hovězí guláš už nemusíte do restaurace. Připravte si jej doma, s pořádnou dávkou cibule a česneku
Další recepty
Tématické fráze: vepřový guláš z trouby výborný vepřový troubový guláš guláš vepřový guláš pečený v troubě vepřový guláš v troubě vepřový guláš z plecka v troubě vepřový guláš do trouby pečený guláš podle sapíka pečený guláš guláš vepřový pálivý v troubě krůtí guláš v troubě recept na guláš troubový guláš hovězí výborný vepřový guláš gulas z veproveho masa peceny veprovy gulas guláš pečený v troubě recept na prezidentský guláš prezidentský guláš recept guláš
Suroviny: maso vepřové, cibule, česnek, koření gulášové, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, solamyl, protlak rajčatový, sůl, vývar masový, paprika čerstvá červená
Troubový guláš
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wVLJ
46 názorů