Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 974 kJ / 1 428 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 171,23 g |
Tuky | 56,10 g |
Vláknina | 13,80 g |
Cholesterol | 522 mg |
Sodík | 438 mg |
Sůl | 1,04 g |
Sacharidy | 53,81 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlé kuřecí kari
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6XQQ
Moje poznámka
Rychlé kuřecí kari
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6XQQ
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 15 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 17 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 17 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 18 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 18 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová buchta
mamina58 před 10 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 12 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 12 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 14 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 14 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 14 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 15 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Konstantin. před 15 hodinami
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 15 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 15 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí na kari,
kuřecí kari,
kuřecí prsa na kari,
kuřecí kostky na kari,
kuře kari,
kuřecí kousky na kari,
kuřecí kari recept,
kure na kari bez smetany,
kuře po indicku s kokosovým mlékem,
rychlý kuřecí vývar,
rychlá omáčka ke kuřeti,
kari kuře,
kuřecí nudličky po indicku,
rychlá kuřecí omáčka,
rychla kari omacka,
kuřecí na kari,
kuřecí na kary,
rychle kure,
kuřecí nakari,
kuže na kari
Suroviny:
máslo,
cibule,
koření kari,
prsa kuřecí,
sůl,
pepř mletý,
vývar kuřecí,
moučka škrobová,
voda,
smetana ke šlehání,
brokolice
Komentáře (10)