Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 255 kJ / 1 017 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,00 g |
Tuky | 31,90 g |
Vláknina | 29,30 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 2,07 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 92,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí filé se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yo3w
Moje poznámka
Rybí filé se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yo3w
Nejnovější recepty
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 2 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 9 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 9 hodinami
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 16 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 18 hodinami
Těstoviny s treskou a pepřem
Přidáno 19. 10. 2025 21:05:20
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové karé na cibuli
misula29 před 3 hodinami
Palačinky - klasické
Lukrejka před 4 hodinami
Vepřovo-špenátová roláda na česneku
PavlaJ před 4 hodinami
Hrníčková bábovka od babičky
Lukrejka před 6 hodinami
Závin tažený jablečný
Majkaa před 7 hodinami
Hlíva ústřičná jako "minutka"
KrisZaezemi před 8 hodinami
Domácí kmínový chleba
KristulaT před 9 hodinami
Babiččiny blbouny
KristulaT před 9 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Renata1101 před 9 hodinami
Španělské ptáčky
Jan@Novy před 9 hodinami
Tématické fráze:
filé se zeleninou,
ryba se zeleninou,
ryba na másle se zeleninou,
recepty ryba se zeleninou,
ryby se zeleninou,
recept rybí filé,
filé se zeleninou v alobalu,
ryby filé recepty,
rybi file,
rybí filé recept,
file na zelenine,
rybi filety se zeleninou,
recept na rybu se zeleninou,
rybí filé recepty,
ryby filé,
filé na másle se zeleninou,
recepty z rybího file,
recepty na ryby se zeleninou,
recept filé se zeleninou,
filé na porku
Suroviny:
filet rybí,
šlehačka,
brambory,
pórek,
brokolice,
koření grilovací,
sýr eidam,
parmazán
Komentáře (3)