Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 255 kJ / 1 017 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,00 g |
Tuky | 31,90 g |
Vláknina | 29,30 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 2,07 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 92,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí filé se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yo3w
Moje poznámka
Rybí filé se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yo3w
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 20 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 21 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno 19. 6. 2025 10:01
Caesar salát naší rodiny
Přidáno 19. 6. 2025 09:27
Slávky na asijský způsob
Přidáno 19. 6. 2025 09:00
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pudingová bublanina z 1 vejce
Markeeta před 58 minutami
Klobásy se zelím
pavelcicha před 2 hodinami
Salát s cottage
SenBri před 3 hodinami
Roládky na špejli
anicka1 před 3 hodinami
Rychlá buchta s povidly
Hubenoura před 5 hodinami
Brokolicovo-celerová polévka
TondaJ před 5 hodinami
Plněné papriky s rajskou omáčkou
Kdyzjehlad před 9 hodinami
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 15 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 16 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 17 hodinami
Tématické fráze:
filé se zeleninou,
ryba se zeleninou,
ryba na másle se zeleninou,
recepty ryba se zeleninou,
ryby se zeleninou,
recept rybí filé,
filé se zeleninou v alobalu,
ryby filé recepty,
rybi file,
rybí filé recept,
file na zelenine,
rybi filety se zeleninou,
recept na rybu se zeleninou,
rybí filé recepty,
ryby filé,
filé na másle se zeleninou,
recepty z rybího file,
recepty na ryby se zeleninou,
recept filé se zeleninou,
filé na porku
Suroviny:
filet rybí,
šlehačka,
brambory,
pórek,
brokolice,
koření grilovací,
sýr eidam,
parmazán
Komentáře (3)