Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 98 kJ / 23 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,70 g |
| Tuky | 0,75 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 3 mg |
| Sodík | 20 mg |
| Sůl | 0,05 g |
| Sacharidy | 2,45 g |
Postup přípravy
Podlejeme kotletky na talíři a podáváme.
Zveřejněno 1. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová minutková Tandoori masala
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4QNk
Moje poznámka
Vepřová minutková Tandoori masala
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4QNk
Nejnovější recepty
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno před 1 hodinou
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční košíčky
Přidáno před 3 hodinami
Ihned vláčné kokosky
Přidáno před 5 hodinami
Domácí čokoláda
Přidáno před 6 hodinami
Hříbkové carpaccio podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Časově úsporná tvarohovo-jablečná "hraběnka"
SimonkaMona před 1 hodinou
Hrníčková bábovka
Silvik85 před 1 hodinou
Slepičí polévka s noky
Kajkajak před 2 hodinami
Linecké pudinkové cukroví
Prakva před 3 hodinami
RETRO pudink
radimlaska10 před 3 hodinami
Dýňový koláč
DvorMar před 4 hodinami
Kynutý makový květ
KlaunVG před 4 hodinami
Moučník s pudinkovým krémem
LUCAH před 8 hodinami
Perníkové kroužky
Vitek2015 před 10 hodinami
Tématické fráze:
minutky z vepřoveho masa,
recepty minutky z vepřového masa,
minutky z vepřového masa recepty,
kotleta na přírodno,
tandoori masala,
minutka z vepřového masa,
vepřová kotleta na přírodno,
vepřové maso na přírodno,
tandoori masala recept,
recepty na minutky z vepřového masa,
kotlety na přírodno,
tandori masala,
tandoori recept,
veprove minutky,
masala recept,
vepřové kotlety na přírodno,
minutková kuchařka,
vepřové tandori,
minutka z kotlety,
minutkova kotleta
Suroviny:
kotleta,
koření tandoori masalo,
chilli,
solamyl,
olej olivový,
sůl,
mléko,
podravka
Komentáře (4)