Kuřecí po chalupářsku
Vaření na chalupě vyžaduje jednoduché, vydatné a samozřejmě i chutné recepty. Kuřecím po chalupářsku potěšíte nejen velké jedlíky, ale i ostatní strávníky. Kombinace kořeněného drůbežího masa, mleté papriky a klobásky je neodolatelná.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 426 kJ / 341 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,90 g |
Tuky | 15,01 g |
Vláknina | 6,10 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 1,69 g |
Sůl | 4,05 g |
Sacharidy | 31,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí po chalupářsku
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jvwl
Moje poznámka
Kuřecí po chalupářsku
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jvwl
Nejnovější recepty
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 6 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 8 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 11 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 11 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 11 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 4 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 6 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 7 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 8 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 8 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 9 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 11 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 12 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 13 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 14 hodinami
Tématické fráze:
kureci po chaluparsku,
jak dlouho vařit kuřecí maso,
kuchařka on line,
kure po chaluparsku,
maso po chalupářsku,
kureci platek po chaluparsku,
vepřové po chalupářsku,
kuřecí maso po chalupářsku,
vepřové maso po chaluparsku,
kureci po,
jak vařit kuřecí maso,
po chalupářsku,
kuřecí napřírodno,
kureci,
kuřecí řízky po chalupářsku,
mail chameleon-graphics.gr loc:cz,
jak dlouho vait kureci maso,
kralík po chalupařsku,
krutí po chalupářsku,
papriky lydie
Suroviny:
maso kuřecí,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
olej,
cibule,
pórek,
žampióny,
vývar masový,
klobása pikantní,
kečup sladký,
kapie sterilovaná,
omáčka worcesterová,
máslo
Komentáře (63)
Vy si vařte, jak to vyhovuje Vám.
paprika nezhořkne, já takhle dělám i plátky masa napřírodno a nikdy se mi paprika nezdála býti hořká. Vyzkoušej, nebudeš litovat, silně uvažuji o tom, že u nás bude v nejbližších dnech tahle dobrota znovu, těším se na fotky, na moooc fotek...