Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 304 kJ / 1 746 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 159,77 g |
Tuky | 46,38 g |
Vláknina | 58,18 g |
Cholesterol | 439 mg |
Sodík | 1,12 g |
Sůl | 2,51 g |
Sacharidy | 135,86 g |
Postup přípravy
Maso podáváme s perníkovou omáčkou, karamelizovanými cibulkami a čerstvým chlebem.
Zveřejněno 8. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Osso buco s perníkovou omáčkou a karamelizovanými cibulkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0Qz
Moje poznámka
Osso buco s perníkovou omáčkou a karamelizovanými cibulkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0Qz
Nejnovější recepty
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno před 7 hodinami
Okurková limonáda
Přidáno před 8 hodinami
Treska v zeleninovém lůžku
Přidáno 25. 7. 2025 13:00:02
Višnová pikantní omáčka k masu
Přidáno 24. 7. 2025 18:15:02
Sendvič „Vegetariánská bomba“
Přidáno 24. 7. 2025 16:04:57
Ciabatta bez hnětení
Přidáno 24. 7. 2025 14:59:44
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Niva v bramboráku
kimlo před 24 minutami
Plovdivské maso
poirotka před 49 minutami
Nejlepší bublanina
skapaju před 1 hodinou
Pekingská polévka
Rasice před 1 hodinou
Zapečené brambory s masem a se smetanou
paprika1000 před 2 hodinami
Babiččina kulajda
Ivyjg před 2 hodinami
Rychlá meruňková buchta
Listicka129 před 2 hodinami
Cukeťák na plechu
kaci.h@seznam.cz před 2 hodinami
Sýrová omáčka
_martakrizk8_ před 3 hodinami
Plecko ve slaninové omáčce
suneno před 3 hodinami
Tématické fráze:
oso buco recept,
vývar z hřebíčku,
recept na oso buco,
osso buco pohlreich,
oso buko recepty,
osso buco steak,
polreich osobuco,
recepty na oso buko,
polreich ossobuco,
telecí osso buco,
osso buco,
osso buco polreich,
oso buko recept,
ossobucco podle pohlreicha,
pohlreich osso buco,
oso buco,
hovězí kližka s perníkovou omáčkou,
best osso buco,
ossobuco steak,
telecí oháňka recept
Suroviny:
osso buco,
mrkev,
celer,
petrželka kořenová,
cibule,
česnek,
máslo,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř celý,
jalovec,
rozmarýn sušený,
tymián sušený,
povidla švestková,
protlak rajčatový,
cukr,
perník strouhaný,
víno červené,
vývar hovězí,
koření hřebíček,
skořice celá,
badyán,
pepř,
sůl,
cibulka,
máslo,
karamel,
sůl
Komentáře (18)
Andreo, on to ten strouhaný perník zároveň zahustí...
Všem děkuji za zájem o recept a Reny, jsem moc ráda.
Děkuju za body, tobě i Ottovi, který je pro mě odborník přes masová jídélka...