Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 534 kJ / 2 757 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,73 g |
Tuky | 91,53 g |
Vláknina | 49,74 g |
Cholesterol | 310 mg |
Sodík | 7,09 g |
Sůl | 18,39 g |
Sacharidy | 401,82 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Noky v červeném zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2Dmz
Moje poznámka
Noky v červeném zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2Dmz
Nejnovější recepty
Spaghetti s Lučinou, anglickou slaninou a ředkvičkami
Přidáno před 3 hodinami
Špízy se sýrem a cuketou
Přidáno před 6 hodinami
Cuketová pomazánka s česnekem a sýrem, vhodné i pro diabetiky
Přidáno před 10 hodinami
Salát z pečených paprik
Přidáno před 11 hodinami
Masové kuličky s letním salátem, mozzarellou a vejci
Přidáno před 13 hodinami
Cuketový koláč se sýrem vhodný i pro diabetiky
Přidáno 21. 7. 2025 16:05:39
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát z kedlubny, mrkve a ředkviček
Petra970 před 27 minutami
Domácí kmínový chleba
Petra970 před 28 minutami
Rybízový jogurtový bezlepkový koláč
verisovakristyna před 1 hodinou
Pikantní gulášek na barevných paprikách
HankaHK před 1 hodinou
Babiččiny blbouny
Freziee před 2 hodinami
Hermelínová pomazánka
ilonkakulisek před 2 hodinami
Cuketové lívance na slano
Davis před 3 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
pohlodek před 3 hodinami
Oříšková bábovka
Kattyy před 3 hodinami
Rohlíky jak kupované
gasparicsova před 3 hodinami
Tématické fráze:
noky,
cervene zelí se skořicí,
noky se zelim,
noky k zeli,
co k červenému zeli,
červené zelí recept,
noky recept,
zelí s noky,
jak se vaří noky,
noky s červeným zelím,
noky a zelí,
jak dlouho se vaří noky,
noky do zelí,
jak dlouho se vaří červené zelí,
červené zelí top recepty,
dušený nok,
zelí s nokama,
dušené zelí s noky,
červené zelí s hřebíčkem,
jak se vaří gnocchi
Suroviny:
brambory,
vejce,
mouka polohrubá,
máslo,
sůl,
zelí červené,
cibule,
jablko,
mošt jablečný,
bujón zeleninový,
koření hřebíček,
skořice celá,
koření nové koření,
bobkový list,
žampióny,
ořechy vlašské,
cukr krupice,
ocet jablečný,
sůl,
olej
Komentáře (56)
opravdu doporučuji to zelí vyzkoušet, na druhý den je prostě MLASK
Ale to tvoje zelíčko je ma zaujalo, je extra krásne...
Noky doma uvaříme, zelíčkem je proložíme.
Kdo chce, dá si masíčko a k tomu dobré pivíčko
Noky v červeným zelí, to zas bude síla!
Brambory a zelíčko červené je třeba.
Co tam ještě přidáme? Netreba je chleba!
Hřebíčky, železný ne! Co to Jardo plácáš??
Ty, kdyby si vole sněd, tak tancuješ čardáš!
Ještě různé koření,i bobkové listy,
přijde tam i skořice, s tím jsem si fakt jistý.
Brambor na ňok oloupem, zbydou nám jen slupky,
ty hodíme slepicím,a nacpem si pupky!!!
Bodík připsán
Zelí dá trochu práce
No a bod je snad samozřejmost, ne?