Vepřové plátky dušené v zelí, fazolkách a kořenové zelenině
Tyto plátky jsou syté a voňavé jídlo, které spojuje tradiční chutě české kuchyně. Šťavnaté maso je jemně dušené spolu s kysaným zelím, zelenými fazolkami a kořenovou zeleninou, což vytváří dokonale vyváženou směs chutí.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 391 kJ / 333 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,74 g |
Tuky | 6,90 g |
Vláknina | 28,95 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,33 g |
Sacharidy | 41,99 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové plátky dušené v zelí, fazolkách a kořenové zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7WD1
Moje poznámka
Vepřové plátky dušené v zelí, fazolkách a kořenové zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7WD1
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:18:50
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:14:53
Flíčky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:10:59
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský guláš
Kajkajak před 3 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 5 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 8 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 10 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 10 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 11 hodinami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 12 hodinami
Tématické fráze:
vepřove maso na kořenové zelenině,
vepřové na zelených fazolkách,
dušené vepřové plátky,
vepřová plec na kořenové zelenině,
vepřové plátky na zelenině,
vepřové plátky dušené,
veprove dusene na zelenine,
vepřové plátky na zelí,
vepřové maso dušené na zelenině,
vepřové na zelenině,
vepřové na fazolkách,
vepřové maso na fazolkách,
dušená kořenová zelenina,
vepřové plátky,
dušené plátky vepřové,
zelené fazolky a vepřové maso,
vepřové zelené fazolky,
dušené vepřové na zelenině,
vepřové plátky na na zelí,
veprove kostky na korenove zelenine
Suroviny:
plátek vepřový,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer,
zelí hlávkové,
fazolky zelené,
kečup sladký,
hořčice,
sůl,
pepř mletý,
olej,
mouka hladká,
voda
Komentáře (19)
a krásné obrázky