Dušená telecí líčka se zeleninovým pyré (v pomalém hrnci)
Tento recept využívá pomalý hrnec, který umožňuje masu dokonale změknout a spojit se s chutěmi koření a zeleniny. Výsledkem je luxusní a lahodné jídlo, které se doslova rozplývá na jazyku.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 739 kJ / 894 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,09 g |
| Tuky | 55,20 g |
| Vláknina | 22,92 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 305 mg |
| Sůl | 0,67 g |
| Sacharidy | 47,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušená telecí líčka se zeleninovým pyré (v pomalém hrnci)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WvoW
Moje poznámka
Dušená telecí líčka se zeleninovým pyré (v pomalém hrnci)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WvoW
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 9 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 12 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 15 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 4 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 4 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 4 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 4 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 4 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 5 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 6 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 7 hodinami
Tématické fráze:
hovězí líčka v pomalém hrnci,
hovězí líčka na víně s kořenovou zeleninou,
pomalý hrnec lidl,
video recepty na pomalý hrnec lidl,
hovězí líčka paulus,
pomalý hrnec líčka,
recept na hovězí líčka se zeleninou,
hovězí líčka na víně v pomalem hrnci,
teleci licka,
hovězí líčka pomalý hrnec,
lidl pomaly hrnec,
telecí líčka video,
jaké víno k telecím líčkům,
hovězí líčka na červeném víně,
líčka na víně paulus,
přiloha k hovězím líčkům,
hovězí líčka roman paulus,
líčka pomalý hrnec,
hovězí líčka recept paulus,
hovězí líčka na víně paulus
Suroviny:
líčka telecí,
celer,
mrkev,
petržel,
cibule,
cuketa,
víno červené suché,
bujón gelový,
protlak rajčatový,
bobkový list,
koření nové koření mleté,
tymián,
rozmarýn,
olej,
máslo,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (26)
"Autorem receptu je pan Roman Paulus"
Opravdu?
R. Paulus patří k propagátorům (je jich fffčíl jako žížal po dešti) používání pracně připravovaných consommé. Obávám se, že nějaký prefabrikát, natož gelový!!! by nepoužil…
No, ale třeba už ho LIDL přetvořil k obrazu svému…